Nem. Másik nickem van, majd privátban megírom, de egyelőre nem tudom elküldeni neked, mert még nincs 10 hozzászólásod a fórumon.
Te NL50-en vagy?
kinek mennyi volt beülőbe a legnagyobb napi plussza?
Te NL50-en vagy?
Mai kérdéses hand, az ellenfél TAG:
No-Limit Hold'em Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t1680)
Hero (BB) (t1320)
Hero's M: 22.00
Preflop: Hero is BB with 4, 3
SB calls t20, Hero checks
Flop: (t80) 5, 6, 7 (2 players)
Hero bets t80, SB calls t80
Turn: (t240) Q (2 players)
Hero bets t240, SB calls t240
River: (t720) 2 (2 players)
Hero checks, SB bets t360, Hero calls t360
Total pot: t1440
Ha az ellenfél valóban TAG, és egy gondolkodó játékos, akkor sima húzólappal nem hiszem, hogy megadna egy potnyi emelést a turnön. Ha mégis így van, és flösse lett, akkor így jártunk, ki kell őt fizetnünk, a 360-as call kötelező. Sajnos a 360-nak nagyon value bet szaga van, de ezt akkor sem engedném el. Más kérdés, hogy én a riveren is hívtam volna, (kb. 360-at), mert egyébként könnyen mögénk csekkelhet a 7-esével, vagy a dámájával.
Mai kérdéses hand, az ellenfél TAG:
No-Limit Hold'em Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t1680)
Hero (BB) (t1320)
Hero's M: 22.00
Preflop: Hero is BB with 4, 3
SB calls t20, Hero checks
Flop: (t80) 5, 6, 7 (2 players)
Hero bets t80, SB calls t80
Turn: (t240) Q (2 players)
Hero bets t240, SB calls t240
River: (t720) 2 (2 players)
Hero checks, SB bets t360, Hero calls t360
Total pot: t1440
Pontosítok, az ellenfél nem totál TAG, inkább csak nagyobbrészt TAG volt, volt pár move-ja ami LAG, volt pár ami viszont passzív volt.
Igazából a turn betemmel elégedetlen vagyok, elég lett volna 2/3 pot is.
Megoldás este!
Pontosítok, az ellenfél nem totál TAG, inkább csak nagyobbrészt TAG volt, volt pár move-ja ami LAG, volt pár ami viszont passzív volt.
Igazából a turn betemmel elégedetlen vagyok, elég lett volna 2/3 pot is.
Megoldás este!
jól indul a mai játékom egy sc fish kétszer is megvert az ilyen handeknek hála , amikor kétszer beshippeltem rá akkor meg végig jobb lapja volt AA, KK , egyszerűen lehetetlen volt elverni akkora lapömlése volt.. Ennél már rosszabb nem jöhet..Természetesen ezek mellett egy callings. volt tehát a játékomat nem tudtam ellene játszani lap nélkül meg h verjem el....
weaktight | Hand | K3s - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | 88 - No Limit Holdem Tournament
...felesleges volt itt sztem riverre ekkora kasszát csinálni...