ferkocse
Sajnos a PS-en és az FTP-n az 1-2 $-os szinten magas a rake, ezért az Ipokert javaslom, ha 1-2 $-on szeretnél játszani.
Nyugodtan írj privit, de ide is beteheted a videóidat és handjeidet, nagyon jó közösség van, nem hinném, hogy bárki bántana és szerintem jópár profi is véleményezné a videóidat.
Még egy kérdés: esetleg kivel lehetne felvenni a kapcsolatot
privátban? Van 1-2 videom, amiről kikérném a tapasztalt kollégák
véleményét. Kérem írjatok PM-t. (Annyira én sem vagyok fish,
tagpokeren tanultam, úgyhogy én is viszont véleményezném
az esetleges hand-eket.) Viszont tisztelem mindenki hozzászólását,
ami építő jellegű.
Hello husángosok !
A bankroll miatt $1 körül kezdek, de úgy érzem a valós képességeim
ezt felülmúlják (bwin alapján, bár az nem összehasonlítási alap).
Úgy látom, ez egy normális közösség, a többi topic-hoz viszonyítva.
Mindenkinek GL, amint lehet jelentkezem.
Úgy hiszem itt nem tetszettem a pókeristennek.
Az ellent már másodjára vittem le 450-500 köré onnan folyamatos AI-vel jött vissza cca. ezerig. Ott mindig megnyugodott. Itt is ez történt folyamatosan nyomta az AI eddig a leosztásig.
A10 vs A6 - submitted 09-10-2010 - 07:33 am - Poker Hand Replays
A partiban az volt az elképzelésem, hogy az emelését figyelve valami ászos lapja lehet, nem tettem az enyémnél nagyobbra.
A játszmát viszont megnyertem:)
Halihó husángosok!
Unalmamban kicsit böngésztem a régi hozzászólásokat a topikban, és láttam hogy anno Trog-Air (most esett le hogy ez tróger :D) szervezett PS-en privát husng tourney-t. Tudja valaki hogy ilyet hogy lehet?
Ha lenne érdeklődés szerintem jó poén lenne néha 1-1 ilyen, kipróbálhatnánk magunkat a fórumtársak ellen. Nyilván valami kis téten hogy minél több legyen a nevező. Sidenote: Nem a PSOP-nak szeretnék konkurenciát, ez majd valamikor utána lenne :)
Ha valakinek van info-ja a szervezés menetéről, vagy csak nevezne akkor írjon!
Ha megbeszélitek és mondtok időpontot én tudok csinálni PS-en privát versenyt.
Ha megbeszélitek és mondtok időpontot én tudok csinálni PS-en privát versenyt.
Persze. :)
Hát, ma engem sem szeretnek a pókeristenek...
Valahogy nem akar összejönni ez az miniFTOPS sat...
Újból csak egy győzelem kell és az ellenfelem lazán zsinórban háromszor lemákolt, persze mindig riveren és persze jött neki az 1 out is...
Ha befér kezdő husng-s, aki még hal is a javából, akkor én mennék.