raining
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. szept. 9. 14:29

Shark előfizetésed van? Mert akkor lényegesebben kevesebb információt kell jegyzetelned.
Orang nem feltétlenül rossz , hogy írogatja magának. Nekem van PT-m , de ennek ellenére is szeretem írni excelben , csak én picivel egyszerűbb táblát használok.

Orang3J3ws99
Válasz raining kommentjére
2010. szept. 9. 14:37

Nem azt mondtam, hogy rossz, de annó én is excelben vezetgettem a statokat, aztán leszedtem a HM trialt. Kb első látásra szerelem szövődött közöttünk. Ezek után megvettem, majd kicsomagoltam :D

Sokkal több szűrési lehetőség van benne + graf, mint amit egy excel elbír. Sztem tökre megéri az árát, én ezért javasoltam.

Abból, ha még + írogatod egy excelben, károd nem lehet.

Jonas 77
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. szept. 9. 14:50

Én már nagyon ragaszkodom a kis xls táblámhoz, lassan 1 éve javítgatom/szépítgetem és most már kb mindent tud ami kell.
Kb 5 adatot kell megadnom, az is copy-paste, és utána mindent számol, kalkulál, kirajzol.

Holdem Manager, Poker Tracker stb...
Én csak 1 hobbyplaya vagyok, amikor 6maxoztam akkor már nagyon érett egy beszerzés HUD miatt, de most a HUSNG-nél annyira nem érzem szükségét.

Mióta elkezdtem BR-t építeni soha semmit nem vettem ki és nem is utaltam fel, így nagyon nehéz rászánnom magam még egy 10$ kiadásra is, bármilyen furán hangzik. Hamarosan azért be fog ez következni, mégpedig egy sharkscope előfizetés formájában. Most pokerprolabs/topshark-on nézem az ellenfeleket, általában elég is a napi limit mert max 10 meccs megy le.

20$-os szinten már tuti szükség lesz a sharkra, remélem hamarosan eljutok oda is....

Orang3J3ws99
2010. szept. 9. 15:11

Az excelt így megértem. Annó én is cg miatt vettem meg.

A sharkot nem tiltja a PS játék közben? Mintha azt olvastam volna...

Jonas 77
2010. szept. 9. 15:23

Az excelt így megértem. Annó én is cg miatt vettem meg.

A sharkot nem tiltja a PS játék közben? Mintha azt olvastam volna...

De, papíron tiltja. Jó kérdés hogy ezt hogy lehet kikerülni valahogy.
Egyébként ez a vonatkozó link:
Online Poker Software - Prohibited Programs, Tools and Services

Orang3J3ws99
2010. szept. 9. 15:34

Szerintem 2 gép.

Egyik gépen adsl, a másik wifin csatlakozik rá. Sztem ezt nem szűrhetik ki.

Írtad egy postban, hogy amcsi multinál dolgozol. Képzeld, én is :)

cincinatus
2010. szept. 9. 15:36

A 2+2-n valahol olvastam, hogy ez a SC tiltás elméleti, mivel ténylegesen nem tudják ellenőrizni. Mellesleg handek millióit adni-veni és kielemezni is tilos, mégis rengetegen csinálják, ráadásul sokkal több info nyerhető ki belőle.

Orang3J3ws99
Válasz cincinatus kommentjére
2010. szept. 9. 15:45

Jogos Cinci! Én Csak arra gondoltam, hogy gáz lenne, ha befagyasztanák a szlám... Azonban ha nem tudják ellenőrizni, akkor done....

Jonas 77
2010. szept. 9. 15:49

Jogos Cinci! Én Csak arra gondoltam, hogy gáz lenne, ha befagyasztanák a szlám... Azonban ha nem tudják ellenőrizni, akkor done....

Papíron benne van a policy-ben hogy először figyelmeztetnek, csak utána ban.
Milyen amcsi multi? Csak nem 3 betű és kék? :D

cincinatus
2010. szept. 9. 15:52

Persze semmi biztosat nem tudok mondani. De engem még se PS-en, se FTP-n, se Ipokeren mégcsak nem is figyelmeztettek emiatt. Egy csomó HUSNG.com-os videón pedig direktbe rákeresnek az ellenfélre, mégsincs belőle probléma.

Élő ügyfélszolgálat