[LEFT]Mutatok egy Látót!!
Az első Látása , nagyon passzív volt végig gondoltam most kihúzok belőle valamicskét .. hát a kihúzásból,lehúzás lett :)
weaktight | Hand | 7Js - No Limit Holdem Tournament
A második Látása , ezután már kérdeztem tőle:
Hero:This week's lottery numbers?
Jerdogeast: sometimes when I pee it burns a little ( amikor pipil kicsit csíp neki)
weaktight | Hand | 5As - No Limit Holdem Tournament
Gondolom közbe pipilt és már annyira csípett neki , hogy ezt már nem igen LÁTTA:
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
Hasonló hülyéket mindenkinek, gl.
[/LEFT]
[LEFT]Mutatok egy Látót!!
Az első Látása , nagyon passzív volt végig gondoltam most kihúzok belőle valamicskét .. hát a kihúzásból,lehúzás lett :)
weaktight | Hand | 7Js - No Limit Holdem Tournament
A második Látása , ezután már kérdeztem tőle:
Hero:This week's lottery numbers?
Jerdogeast: sometimes when I pee it burns a little ( amikor pipil kicsit csíp neki)
weaktight | Hand | 5As - No Limit Holdem Tournament
Gondolom közbe pipilt és már annyira csípett neki , hogy ezt már nem igen LÁTTA:
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
Hasonló hülyéket mindenkinek, gl.
[/LEFT]
Csípjen is az ilyennek! :)
No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22 + $2 Heads-Up Shootout
Stacks:
SB PsIQNic (945)
BB Hero (2,055)
Blinds: 30/60
Pre-Flop: (90, 2 players) Hero is BB :ks: :ts:
PsIQNic raises to 150, Hero ???
Kérném a tapasztaltabb SNG-sek véleményét.
ez elég határeset, mi itt a legnagyobb EV 16BB-n?
ellenfél csak 41% ban stealel, viszont akkor mindig 2.5X-et.
Én idáig 1x 3beteltem, de az 3bet push volt már 20/50 nél kb 20BB effel. SD talán kettő volt eddig, a turn kártyát sem láttuk sokszor.
A 3bet pusht nem érzem annyira nagy EV-nek, bár valszeg +EV.
Megnézzük a flopot és ha találunk vmit akkor ch/r?
Hali!
tekintve, hogy én 11.5-ös HU-kat tolok, nem a tapasztaltabbak táborát erősítem, így kíváncsi lennék én is mások véleményére.
Én szívem szerint ezzel csak callolnék, aztán a flop eldönti. Tekintve az előnyödet, nincs értelme szvsz egy flipet játszani, mert akkor fordulhat a kocka és Te lennél kényszerhelyzetben.
Amennyiben eltalál a flop, enemy beleszalad és kalap-kabát. Amennyiben nem, még mindig komoly előnyöd van és taktikát válthatsz.
Üdv,
O.
Én is call / check-raise megoldást választanám, de lehet hogy leak.
PS-en vannak minden órában induló HU knockout versenyek 10,5$-ért.
5$ sima prizepoolba, 5$ minden kiejtett versenyzőért.
Játszik valaki ilyeneket? Milyen a mezőny illetve megéri egyáltalán ilyeneket tolni?
Ahogy nézem olyan 150-200 nevező szokott lenni ami kb 7 meccs a döntőig. Ha 2 meccset túlélsz kb nullán vagy, csak a rake ugrott, onnantól viszont tiszta haszon, top 4 elég jól fizet.
Előre is köszi.
Hali!
én megmondom őszintén nem találtam meg. Tudom, hogy fish dolog, de hogy szűrsz rá? Tourney és HU aztán ennyi?
Hali!
én megmondom őszintén nem találtam meg. Tudom, hogy fish dolog, de hogy szűrsz rá? Tourney és HU aztán ennyi?
Sajna én is melóban vagyok. Megnézem akkor majd ezeket. Érdekes!