Krono, pont ez jutott eszembe, mikor leírtam :)
Most is 2,5X-t betelt.
Sajna melóban vagyok így közelebbit nem tudok mondani. :(
Igen, kb. Tourney, All, minden szűrő kivesz, 1 on 1 bennhagy. Ha jól elmékszem minden egész órában indul, vagy óra 5 perc körül. Mintha valami bizarr halványnarancssárga színű lenne, de ez nem 100%. (Alapértelmezett, hagyományos skinnel)
Sajna melóban vagyok így közelebbit nem tudok mondani. :(
Orange: Sajna én is melóban vagyok. Megnézem akkor majd ezeket. Érdekes!
Ezen jót nevettem :) Ha a főnök látná ... :) Két abszolút megszállott.
Hali,
Fel akarok tenni egy epikus csatát egy nyerő REG ellen (97hand).
Mindezt pokerhandreplays formátumban.
Kérdés: Hogy a búsba lehet beállítani hogy mutassa a kártyáimat?
Sorry hogy ide, de egyszer régen már beírtam a megfelelő topicba is és nem kaptam választ.
Ha sikerül összehozni akkor felteszem egy külön topikba és linkelem ide.
Előre is köszi a segítséget.
Milyen Vagy Raining....
Én elkötelezett, lojális alkalmazottja vagyok a cégemnek...:D
Gondolom Jonas is az...
Az eső esik, a kártya nem szeret engem:(
Az elmúlt két nap 7/12
Sorozatban két pár bukó. Még ha alacsonyabb lenne a drága, de nem. A híres river jön és intézi. Kicsi zsebpár megkapja a harmadikat, 62o pre emel, én vissza kds-el full a vége, zsebpár, tarka floppon jön a harmadik, vége bukó 24s runner-runner flush. Eddig szuper. Na mindegy, megyek esernyővel sétálni az esőbe:) A kártyával meg majd lesz valami.
jó lapokat,
dk
Az eső esik, a kártya nem szeret engem:(
Az elmúlt két nap 7/12
Sorozatban két pár bukó. Még ha alacsonyabb lenne a drága, de nem. A híres river jön és intézi. Kicsi zsebpár megkapja a harmadikat, 62o pre emel, én vissza kds-el full a vége, zsebpár, tarka floppon jön a harmadik, vége bukó 24s runner-runner flush. Eddig szuper. Na mindegy, megyek esernyővel sétálni az esőbe:) A kártyával meg majd lesz valami.
jó lapokat,
dk
Jonas, ha lehet, én is szívesen venném a kommentjeidet.
Persze mástól is az itt lévők közül.
Akár nyilvánosan is jöhet :)
ferkocse