Hol a f**** játsszak ahol kapok elég actiont normál 30-on(PS kizárva) ? Full Tilt rohadjon most már
meg.
+Leírom mennyire de mennyire kapom a mennyi mannát, hadd örüljenek a rosszakaróim és ellenségeim:)
Tétváltásom óta 30-on olyan dolgokat kapok mindennap az arcomba amitől már darabokra hullott a játékom az önbizalmamról nem is beszélve. Egyszerűen azzal kell szembesülnöm , hogy akármilyen jó döntéseket hozok az RNG azt mondja , hogy ha megrohadsz akkor se fogsz nyerni. Biztos ismeri sok mindenki ezt az érzést. Okt 12. van és az egész havi profitom kb. 400$ az kapásból már elszállt már kezd átmenni mínuszba a hónap. Rekord bukó napokat döntögetek és amikor már tényleg azt hiszem, hogy ennél már csak jobb lehet akkor jövök rá , hogy kurva nagyot tévedek ebben. 30-on kb 200 játékon vagyok túl kőkeményen megizzadtam ahhoz, hogy egyáltalán breakeven legyen a hónap most már fordul át negatívba. Próbálok szünetelni mindig az A játékom hozni, de amikor pl. ma 4* látom azt, hogy 300-ról olyan oltári mákokkal visszadupláznak majd elvernek, nagyon de nagyon nehéz. Fogalmam sincs, jelenleg mi lesz.. Egyszerűen nem birok beletörődni , hogy ugyanazok a hülyék , hogy verhetnek el 30-on. Amikor 20-on oda meg vissza vertem őket... És ez nem a szokásos benne van dolog meg , hogy majd jó lesz és visszahozom.. Ez a dolog már két hete nagyon kőkeményen tart.. 20-on is megvoltak ezek a helyzetek de korántsem váltak mindennapossá..
Nézegettem, egy két reg statjait amikor 20-30ra váltottak egy kettő hatalmas hot runnal kezdett és van jó pár olyan aki 500játék Breakevennel.. Amikor náluk 20-on ugyanúgy nem voltak ekkora BE-k.. érdekes dolog.. mindig is babonás voltam ezzel a limittel kapcsolatban és egyenlőre az is maradok..
Most csak a mai napból megmutatok egy két leosztást, kb ilyenekkel szembesülök mindennap...
1. 400-ról visszamák majd busto. Erről csak a legszebbet mutatom, a végén meg egy Aj vs K10 flipbe elvéreztem és ő vitte a Bi-t.
weaktight | Hand | 9Qo - No Limit Holdem Tournament
2. Ez egy nagyon szép HU volt könnye csalt a szememre:
weaktight | Hand | 25s - No Limit Holdem Tournament - itt még valahogy éreztem is, hogy nagyobb szint fog mutatni :)
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament - imádom river.
280-ról vert el.
3. weaktight | Hand | 9Jo - No Limit Holdem Tournament - itt nem tudom minek cicomáztam már pre rákellet volna tolni..riveren egyszerűen azt A-t nem tudtam elképzelni mert kapásból ólé ment volna, azt meg végképp nem , hogy 280 "deepen" :D god shottal ad meg floppon. Itt én is hibáztam az tény, csak azért rakom be , hogy 280-ról látszódjon a szépséges játéka.
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament - rengeteget 3betelt ha pozíción kívül ráemeltem a limpjére itt is ezt szerettem volna elérni ehelyett csak callolt... nekem az ilyen trashekre mikor jön ekkora nuts?
weaktight | Hand | JJ - No Limit Holdem Tournament - ezen már csak mosolyogni voltam képes :)
Ez csak így ma :) M1 ez van.. bárcsak lenne egy terem ahol a fee is megfelelő és a kliens is.
So! RE!
Ellenfelünk egy agresszív játékos, a net szerint nagy ingadozásokkal tolja, a meccs közben úgy gondoltam, hogy a nagy agresszivitásnak köszönheti.
A játékának szerves részét képezte a potbet.
No-Limit Hold'em Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
BB (t1520)
Hero (SB) (t1480)
Hero's M: 49.33
Preflop: Hero is SB with A, 4
Hero bets t50, BB raises t80, Hero calls t40
Flop: (t200) 2, K, 3 (2 players)
BB bets t150, Hero calls t150
Turn: (t500) 6 (2 players)
BB bets t500, Hero ? (1230)
Total pot: t1500
Statjai;
20-on rögtön +4bi.. ez vicc kategória.. olyan lapjárással ami a 200db 30$-oson 1hu alatt nem volt.. És ezt senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy ez véletlen mert ilyen a mesébe sincs...
Most már csak azt kellene eldöntenem mi a francot csináljak.. mert bőven megvan 30-ra a bankom de nem megyek vele semmire ha meg a játék nem megy.. most gyűjtögessek 20-on 50-esekre...?
20-on rögtön +4bi.. ez vicc kategória.. olyan lapjárással ami a 200db 30$-oson 1hu alatt nem volt.. És ezt senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy ez véletlen mert ilyen a mesébe sincs...
Most már csak azt kellene eldöntenem mi a francot csináljak.. mert bőven megvan 30-ra a bankom de nem megyek vele semmire ha meg a játék nem megy.. most gyűjtögessek 20-on 50-esekre...?
nekem dettó ugyanez, 50-en egy elég szép hottal indultam. Azóta hihetetlen módon visszavette. Tegnap 20-ason egy flippet nem nyertem.
Ma beültem pár tizesre, ömlés. Szóval teljesen nem értem.
Ongamet próbáltad már? Igaz dupla fee, de 8pp/$ -os bónusszal egész jó. 62.5% rakeback.
Ha megtudnám fizetni a dupla fee-t akkor partyn tolnám. Ongamet nem próbáltam még csak régen ott kezdtem nem tudom mi változott.. Te ott játszol Jan?
Látom nem volt érdekes hand! Biztos a hőség :)
A mai nap a kettesek nem velem voltak. 13 husng: 6/7.
55 vs 22 - flop: 2xx
jj vs a2 - flop: 2x2
a5 vs a2 - flop: axx turn: x river: 2
qq vs 22 - flop:xxx turn: x river: 2
Cl stackért:
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Ilyenkor nem irigylem az mtt-seket.