Észrevételek:
- 22 leosztás után river statot ne nagyon vegyünk figyelembe, mindenesetre ha már csinált ilyet, az támpont lehet. Gondolom akkor nem jutottatok mutatásig.
- 3rd nutstól nagyon messze vagy, hadd ne számoljam ki, de a kis sor itt sokadik nuts, minden flush kombináció előtte van :)
kommetár nélkül
No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$50 + $1 Heads Up Sit & Go
Stacks:
SB Hero (475)
BB Bajasen (525)
Blinds: 15/30
Pre-Flop: (45, 2 players) Hero is SB :7s: :js:
Hero calls 15, Bajasen checks
Flop: :5s: :kc: :4h: (60, 2 players)
Bajasen checks, Hero bets 30, Bajasen calls 30
Turn: :5h: (120, 2 players)
Bajasen checks, Hero checks
River: :ts: (120, 2 players)
Bajasen bets 120, Hero calls 120
Final Pot: 360
Bajasen shows
:6s: :8c:
Hero shows a pair of Fives
:7s: :js:
Hero wins 360 (net +180)
Bajasen lost 180
:D
Hülyék a főszerepben. Szupi
Ez ellen az örült spanyol csacsi ellen első meccsen buktam minden trashel olé jött és ki is mákolta az Ax-eim. Rematchet nem akart, de aztán leült mellém újra hál isten.
Rögtön első leosztás a második meccsen:
weaktight | Hand | 7Qs - No Limit Holdem Tournament
Ismét nem adott visszavágót, de követtem.
3. meccs 5. v. 6. leosztás:
weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament
Egy másik hülye , nem tudom mit akart ezzel szegényem.. Aztán amikor 40chipsről visszajött 1400-ra mindenféle lehetetlen szituációba, már nem voltam olyan boldog... Aztán egy AJ vs QJ-t sikerült kiholdolni..
weaktight | Hand | 55 - No Limit Holdem Tournament
Van aki játszik a Party Pokeren?
Kíváncsi vagyok mennyi ROI-t hoz?
Kizárólag HM kijátszására bereggeltem, mivel nagyon könnyen kiszedhető, de valami hihetetlen a fee, a 6 $-osból, 0,75 $, de feljebb sem sokkal jobb, a 11 $-oson 1 $ a fee.
Az ellenfelek viszont hihetetlen fishek, de még így sem éri meg hosszútávon szerintem, egy normál 5 %-os fee-vel viszont aranybánya lenne.
HUSNG-hez HM vagy TournamentShark a jobb?
Én a HM-re esküszöm. Egyébként sztem 30ig nagy jelentősége nincs.
Szerintem is a HM jobb, plusz azt jobban is fejlesztik.
+0
Újra nullán vagyok. Mint már jeleztem nektek elkezdetem a husng-t játszani. Az eddig eltelt idő is azt mutatja hogy leginkább ez a forma áll a legközelebb hozzám. Ezért aztán ennél maradok. Nyilván elkezdtem a legkisebb limiten majd többek tanácsára -miszerint a rake feljebb kedvezőbb, ez igaz- átmetem az 5 dodóra. Ekkor már úgy gondoltam mindent tudok, mit nekem ez a husángozás:) Fejbe is bokszolt, mit az ökör. ROI -16,96 :(
Ekkor tartottam egy hét szünetet, hátha megjön az eszem. Videókat néztem, leosztásokat a fórumokon, vettem egy hónapot a husng.com-on. Remélem nem csak sima up, hanem a befektetett munka is benne van (úgy érzem, hogy igen)
https://poker-akademia.com/vBulletin/attachment.php?attachmentid=2308&stc=1&d=1287602750
Na és ahogy kezdtem: újra nulla. Itt az eddigi partik grafikonja:
https://poker-akademia.com/vBulletin/attachment.php?attachmentid=2309&stc=1&d=1287602850
Nyomom tovább, majd jelentkezem.
Jó lapokat!
delfinkutya
Ennyi variancia sajnos simán benne van. Kár, hogy már az elején elért, de a lényeg, hogy ki bírtál mászni belőle. Ez egy nagyon fontos tapasztalat, később még hasznát veszed, mert hullámvölgyek mindig lesznek.
Csak így tovább!
GL
beült ellenem egy red pro super turbón:)
Roland de Wolfe. 4-1 neki.
Annak ellenére hogy ebben a játékemben 21K minuszban van, nem sikerült fogást találnom rajta, ma vele voltak a pokeristenek, meg a 80% BB VPIP-pel:D