beült ellenem egy red pro super turbón:)
Roland de Wolfe. 4-1 neki.
Annak ellenére hogy ebben a játékemben 21K minuszban van, nem sikerült fogást találnom rajta, ma vele voltak a pokeristenek, meg a 80% BB VPIP-pel:D
Ez ellen az örült spanyol csacsi ellen első meccsen buktam minden trashel olé jött és ki is mákolta az Ax-eim. Rematchet nem akart, de aztán leült mellém újra hál isten.
Rögtön első leosztás a második meccsen:
weaktight | Hand | 7Qs - No Limit Holdem Tournament
Ismét nem adott visszavágót, de követtem.
3. meccs 5. v. 6. leosztás:
weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament
Egy másik hülye , nem tudom mit akart ezzel szegényem.. Aztán amikor 40chipsről visszajött 1400-ra mindenféle lehetetlen szituációba, már nem voltam olyan boldog... Aztán egy AJ vs QJ-t sikerült kiholdolni..
weaktight | Hand | 55 - No Limit Holdem Tournament
Tegnap sikeresesen bemákoltam egy kis hot-runt, 17-ből 13-t nyertem :))
Minden nap ez kéne...
{>#@#&@# Konkrétan 3x postoltam a blogomat, de mind3 oldal csak egy nagy ürességként jelenik meg. FFS. Remélem egy admin majd kijavítsa...
pls help.
{>#@#&@# Konkrétan 3x postoltam a blogomat, de mind3 oldal csak egy nagy ürességként jelenik meg. FFS. Remélem egy admin majd kijavítsa...
pls help.
Él az online ügyfélszolgálat. Szóljál nekik, nekem az szokott működni.
gl
Pedig várom már 1 hete a blogodat. Én hétvégén akarok írni, főleg, hogy van is miről. 3szoroztam a rollom a hónapban...
A Titanpoker ügyfélszolgálatával van alakinek tapasztalata?
Pedig várom már 1 hete a blogodat. Én hétvégén akarok írni, főleg, hogy van is miről. 3szoroztam a rollom a hónapban...
Orang3J3ws99
Nekem van, mi a gond?