Lehet, hogy bepróbálom:)
Ráférne a PS rollomra. Bár még az is előfordulhat, hogy beutalok, a PS turbó HU-k egész felkeltették az érdeklődésem.
Ne játssz ennyire statok szerint. Itt jóval kevesebb szerepet kap ez mint pl. egy hu cg-ben..
Table: 39146006 (Real Money) Seat #4 is the dealer
Seat 4 - Hero (1,455 in chips)
Seat 6 - LOVELIFE87 (1,545 in chips)
Hero - Posts small blind 20
LOVELIFE87 - Posts big blind 40
*** POCKET CARDS ***
Dealt to Hero [3c Qc]
Hero - Raises 100 to 120
LOVELIFE87 - Calls 80
*** FLOP *** [9h Qs 7d]
LOVELIFE87 - Checks
Hero - Bets 120
LOVELIFE87 - Calls 120
*** TURN *** [9h Qs 7d] [Qd]
LOVELIFE87 - Checks
Hero - Bets 240
LOVELIFE87 - All-In(Raise) 1,305 to 1,305
Itt mi a teendő?
Harmadik vakszint,ellenfél rendkívül passzív,szinte semmi ellenállást nem mutatott,könnyedén lefeleztem. Az ezt megelőző leosztásban sikerült visszadupláznia.(blöffömre callolt harmadik párral)
én betolnám, de én hal vagyok meg éppen bukóban a FT-n.
én is adnám, secondpár + fd vagy secondpár + gutshotra tenném
Table: 39146006 (Real Money) Seat #4 is the dealer
Seat 4 - Hero (1,455 in chips)
Seat 6 - LOVELIFE87 (1,545 in chips)
Hero - Posts small blind 20
LOVELIFE87 - Posts big blind 40
*** POCKET CARDS ***
Dealt to Hero [3c Qc]
Hero - Raises 100 to 120
LOVELIFE87 - Calls 80
*** FLOP *** [9h Qs 7d]
LOVELIFE87 - Checks
Hero - Bets 120
LOVELIFE87 - Calls 120
*** TURN *** [9h Qs 7d] [Qd]
LOVELIFE87 - Checks
Hero - Bets 240
LOVELIFE87 - All-In(Raise) 1,305 to 1,305
Itt mi a teendő?
Harmadik vakszint,ellenfél rendkívül passzív,szinte semmi ellenállást nem mutatott,könnyedén lefeleztem. Az ezt megelőző leosztásban sikerült visszadupláznia.(blöffömre callolt harmadik párral)
Ez a vége:
Hero - All-In 975
LOVELIFE87 - returned (90) : not called
*** RIVER *** [9h Qs 7d Qd] [8d]
*** SHOW DOWN ***
Hero - Shows [3c Qc] (Three of a kind, queens)
LOVELIFE87 - Shows [10d Jd] (Flush, queen high)
Játékaim nagy részében el sem gondolkoztam volna a dobáson ,de ez az ellenfél akkora passzivitást mutatott eddig ,hogy olyat ritkán látok.Ráadásul az előző leosztásban sikerült visszakapaszkodnia..
Sziasztok!
Szükségem lenne egy jó tanácsra.
Úgy döntöttem belevágok a HU SNG-k világába, és ehhez szeretnék megfelelő termet választani. (Természtesen megfelelő rakebackkel)
Kipróbáltam a Pokerstars-t, de úgy vélem a mezőny elég erős, és nem igazán lehet hozni kiemelkedő eredményt.
Kipróbáltam a Pacificet is, itt nagyon gyenge a mezőny, viszont itt nincs sem RB sem bónusz.
Megnéztem az akadémián milyen termekbe lehet RB-s accokat nyitni, és a PokerHeaven illetve a Doyles Room tűnt szimpatikusnak. Persze van több is, de jó lenne olyan terem, amely még megbízható is.
Esetleg valami hasznos tanács, mi alapján lehetne választani? Illetve saját tapasztalat?
Ez a vége:
Hero - All-In 975
LOVELIFE87 - returned (90) : not called
*** RIVER *** [9h Qs 7d Qd] [8d]
*** SHOW DOWN ***
Hero - Shows [3c Qc] (Three of a kind, queens)
LOVELIFE87 - Shows [10d Jd] (Flush, queen high)
Játékaim nagy részében el sem gondolkoztam volna a dobáson ,de ez az ellenfél akkora passzivitást mutatott eddig ,hogy olyat ritkán látok.Ráadásul az előző leosztásban sikerült visszakapaszkodnia..