Sziasztok!
Szükségem lenne egy jó tanácsra.
Úgy döntöttem belevágok a HU SNG-k világába, és ehhez szeretnék megfelelő termet választani. (Természtesen megfelelő rakebackkel)
Kipróbáltam a Pokerstars-t, de úgy vélem a mezőny elég erős, és nem igazán lehet hozni kiemelkedő eredményt.
Kipróbáltam a Pacificet is, itt nagyon gyenge a mezőny, viszont itt nincs sem RB sem bónusz.
Megnéztem az akadémián milyen termekbe lehet RB-s accokat nyitni, és a PokerHeaven illetve a Doyles Room tűnt szimpatikusnak. Persze van több is, de jó lenne olyan terem, amely még megbízható is.
Esetleg valami hasznos tanács, mi alapján lehetne választani? Illetve saját tapasztalat?
Rogyion
Ez nálam is easy call.
Heyman
Én is szívesen mennék olyan terembe, ahol sokan vannak, gyengék az ellenfelek és RB is van:)
De sajnos valamelyik követelményből engedni kell, én is a FTP-t javaslom, ott vannak elegen és RB is van + nagyon jó a vakstruktúra is.
Javaslom vedd fel a szempontok közé a fee-t és a vakstruktúrát is.
Heyman: FTP
Sziasztok!
Szükségem lenne egy jó tanácsra.
Úgy döntöttem belevágok a HU SNG-k világába, és ehhez szeretnék megfelelő termet választani. (Természtesen megfelelő rakebackkel)
Kipróbáltam a Pokerstars-t, de úgy vélem a mezőny elég erős, és nem igazán lehet hozni kiemelkedő eredményt.
Kipróbáltam a Pacificet is, itt nagyon gyenge a mezőny, viszont itt nincs sem RB sem bónusz.
Megnéztem az akadémián milyen termekbe lehet RB-s accokat nyitni, és a PokerHeaven illetve a Doyles Room tűnt szimpatikusnak. Persze van több is, de jó lenne olyan terem, amely még megbízható is.
Esetleg valami hasznos tanács, mi alapján lehetne választani? Illetve saját tapasztalat?
Úgy látom, hogy vannak a fórumon láthatatlan alakok!
No matter!
Annyira jó, hogy egy halvány up után jön a szokásos szopóflag :) És mindig meg is jósolom magamnak mikorra várható be is jön ahogy kell :)
Alessio
Az ilyen ellenfél ellen sok kis-közepes potban próbálnék nyerni. Ha nincs legalább egy TP-m, akkor potcontrollal párszor megnézném, hogy mi van nála. Egy TPGK és jobb lappal pedig végig emelném, hátha adja. Kellemetlen ellenféltípus.
THX Very Much!
Megpróbálom, ha összefutok vele!
Azt tapasztaltam az ilyen limper típusú játékosoknál, hogy kerülik a nagy potokat, de kíváncsiak, ezért ha jókat emelsz szépen lassan le lehet őket építeni. Laphalál esetén viszont nagyon idegesítőek, mert ha elvétve kapsz valamit, akkor nem fizetik ki, ezért gambling lesz a vége.
Napi joke leosztás
weaktight | Hand | 44 - No Limit Holdem Tournament :p
weaktight | Hand | JJ - No Limit Holdem Tournament - pedig már azt hitted mi?:)
Mind2 két kis orosz cimborka ellen.