Ellenfelem egy idióta volt , akit pont max 6-osra tettem(igazából még erre se), előtte is több oléja volt floppon , prefloppon szóval instacall volt A6-al ezen a boardon.
A mai nap 19,00 USD 19,00 USD 19,00 USD -21,00 USD 19,00 USD -21,00 USD -21,00 USD 19,00 USD 59,00 USD
Ebben ugye 3* -21 van , az egyik ez az ominózus hand , volt még ezen kivül egy AQ , AKx boardon végig hívtam majd a végén oléjig jutottunk ahol A7 mutat river pedig 7 volt.
Ma játszottam két 4fős So-t , elsőn 2-dik lettem Aj-vel emeltem nagyvakban rámshippelte lecalloltam, KK-val limpelt egyedül ezt érzem hibámnak a mai napon.
Valami visszajött a tegnapi napból nem erőltetem tovább remélem a hét többi napja most már nem a hullámvasutat tartogatja hanem legalább kitudom hozni ezt a hónapot +körülire.
Te , hogy állsz?
Triccianus
Február óta a Stars tényleg nem engedi a chopolást a HUSNG-kben. (Ez úgy tudom, hogy csak a 2 fős HUSNG-re vonatkozik, a több fős HUSNG shootoutokra nem). Állítólag azért született ez a szabályozás, mert többször is megesett, hogy miután két regulár chopolt, utána a győztes inkorrekt módon nem utalta vissza pénzt, a vesztes meg folyton a supportot nyaggatta, hogy adják neki vissza a pénzét. A további ilyen eseteket megelőzendő született ez a szabályozás.
Triccianus
Február óta a Stars tényleg nem engedi a chopolást a HUSNG-kben. (Ez úgy tudom, hogy csak a 2 fős HUSNG-re vonatkozik, a több fős HUSNG shootoutokra nem). Állítólag azért született ez a szabályozás, mert többször is megesett, hogy miután két regulár chopolt, utána a győztes inkorrekt módon nem utalta vissza pénzt, a vesztes meg folyton a supportot nyaggatta, hogy adják neki vissza a pénzét. A további ilyen eseteket megelőzendő született ez a szabályozás.
lassan kiégek hu sng téren.
24nap alatt egy olyan volt amikor két nap pluszos volt azon kívül hullámvasút az egész sora bukok mindennel.
a 99 , 1010 vs Ax flipek közül egyet nem huzok be , de még a 80-20akat sem ,
2párral végig hivom a boardot riverre sorra javulnak ellenem mert ez alap.
Ha valakinek van upswingje akkor vennék belőle 10%-ot.
mai nap eddigi győztese , de még tolok párat háta tudom überelni.
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Hát ma sajnos nem tudnék neked upswinget adni, - 3 beülős kezdésből sikerült eddig egy breakevent kihozni, de lehet, hogy ráhagyom...
nekem ma -4bi , ez a PS nem az én pályám vissza megyek hazai vizekre.
Mondjuk ma az első két meccsemet olyan blőd módon buktam el, hogy azt nem merném ide feltenni:)
Miért van az, hogy néha olyan hülye fish lineokat választok, pedig tudom, hogy butaság?
A rossz játékom után meg persze jöttek az ellenfelek mákolásai, de végűl nagy kínszenvedések közepette sikerült visszanyerni.
Raining, akkor hajrá FTP!!!
Hu legkeményebb műfaj sajnos.
nekem ma -4bi , ez a PS nem az én pályám vissza megyek hazai vizekre.
Szerencsére győzött a játékos énem, így a mai mérleg + 2 beülő lett.
Csak beteszem az egyik fish vereségemet elrettentésképpen.
No-Limit Hold'em Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (BB) (t1340)
SB (t1660)
Hero's M: 44.67
Preflop: Hero is BB with 5, 5
SB bets t70, Hero calls t60
Flop: (t160) 6, J, 7 (2 players)
Hero checks, SB bets t20, Hero calls t20
Turn: (t200) 3 (2 players)
Hero checks, SB bets t60, Hero calls t60
River: (t320) 4 (2 players)
Hero bets t200, SB raises t1500 (All-In), Hero calls t980 (All-In)
Total pot: t2680
Results:
SB had A, 3 (flush, Ace high).
Hero had 5, 5 (straight, seven high).
Outcome: SB won t2680
Így visszanézve az elejétől ordít a nut flush.
Ennél csak akkor lett volna nyilvánvalóbb, ha beírja a chatbe:)
Nem is tudom hol járt az eszem....