ááááááááááááá!
A jelszón behaltam:)
I'm on board!
Üdv!
Elkezdtem kiküldeni mindenkinek a részletekek PM-ben, de mivel 5 percenként lehet csak küldeni és egyszerre max 5 embernek (LOL) el fog tartani még egy kis ideig.
FONTOS!!!
Egy korábbi hozzászólásban 19.00-át írtam kezdésnek.
A valódi kezdési időpont: 20.00!!!
Nagyon remélem hogy ez nem húzza keresztül senki számítását.
Köszi
Jonas
Edit: Még 1 fasza feature - hozzászólás címét sem tudom módosítani... marad ho'nap!
Edit2: Kiment mindenkinek a jelszó, aki nem kapta meg az jelezzen!
dk is ottan van már:)
Remélem első körben nem asszonnyal fogunk harcolni, mert vicces lenne, mivel látja a monitorom. Ekkora edgem meg nincs rajta.
:))
Remélem első körben nem asszonnyal fogunk harcolni, mert vicces lenne, mivel látja a monitorom. Ekkora edgem meg nincs rajta.
:))
Remélem nem lesz baj belőle, hogy 1 IP-ről toljuk 2 accal. Már írtam a supportnak, asszony beregelése előtt, hogy hogyan működik ez és azt mondták, hogy 1 cash asztalhoz nem tudunk leűlni, mert nem engedi a rendszer, mtt-n meg nem dobnak be minket 1 asztalra. Azonban ha bármiféle csalás felvetődik akkor blablabla....
Szerinted?
Mondjuk egy HU versenyben egyébként se sokat tudnátok segíteni a másiknak:)
Persze, csak az IP cím miatt aggódom. A Starsnak már jeleztem, hogy az IP címről 2en toljuk, de nem szeretném, hogy valami félreértés miatt zárolják a számlán a rollom felét :)
OFF:
Jonas PM ment.
@Orange: szerintem nem lesz gond. Ha véletlenül szívóznának akkor minden résztvevő küldd majd egy mailt a supportnak hogy a)tudtunk róla b)nem érdekel.
@dfecco: PM ment.
@Mindenki más: Tessék regisztrálni, remélem mindenki tud jönni és nem kell senkinek átmoziznia az első fordulót.
Bemelegítésnek lenyomtam 3 meccset, mindhárom bukta, ráadásul iszonyat szarul játszottam.
Szóval aki mellém kerül már dörzsölheti is a tenyerét :D Még odatettem egy kv-t, az az uccsó esélyem. :)
See ya in 22 minutes.