Nem kell érteni. Örüljünk annak, hogy QQ-ra preflop allint kaptunk. Még jobb is, hogy preflop került be, még a végén kiszorított volna a négyszínű bordon.
Láttam lesz hu verseny, sajnos nem tudok indulni, délutános vagyok. Majd legközelebb remélem lesz még.
Ez most flood lesz, de ezt egyszerűen nem értem, hogy ezek az emberek miért csinálnak ilyesmit? Főleg, hogy a megelőző pár handben(kb. 10-12) folyton dobtam, mert trashlapjaim voltak.
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek: szeretnék most hosszabb távon HU SNGvel (meg úgy általában SNGvel) foglalkozni. Melyik terem lenne a legjobb választás?
Gondolom PS meg FullTilt előkelő helyen szerepel. Sajnos a FullTiltes számlám nem RBs, ami elég bosszantó, de szerintem ezzel már nem tudok mit kezdeni. Ezen termeket felül hol baráti még a rake?
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek: szeretnék most hosszabb távon HU SNGvel (meg úgy általában SNGvel) foglalkozni. Melyik terem lenne a legjobb választás?
Gondolom PS meg FullTilt előkelő helyen szerepel. Sajnos a FullTiltes számlám nem RBs, ami elég bosszantó, de szerintem ezzel már nem tudok mit kezdeni. Ezen termeket felül hol baráti még a rake?
Köszi a gyors választ. :)
A többi helyen milyen a vakstruktúra amúgy? UBről tudsz valami bővebbet mondani? A szar felület nem biztos, hogy zavar, nem grindelek egész nap. :)
Ellenfelet sharkscope alapján szoktál választani? Esetleg valami hasznos oktatóvideót ajánlani?
Előre is köszönöm.
Ani
Ani25
Én javaslom még az Ipoker hálózatot, gyengék az ellenfelek és micro-alacsony téten elég sokan vannak, viszont nincs rakeback.
A FTP számládnál az a kérdés, hogy affiliate oldalon keresztül regisztráltál-e, mert ha nem, akkor kaphatsz rakebacket. (Én is így jártam és utólag kaptam meg a rakebacket.)
Meg kell kérdezni erről a supportjukat, ha jogosult vagy rá, akkor az akadémián keresztül is be tudják kötni, ha jól tudom.
Köszi az ötletet.
Sajnos affil oldalon keresztül regeltem anno a FullTiltre. A supportot már kérdeztem és sajnos nem kaphatok RBt. A vicc az, hogy most már lehetne ezen az affil oldalon keresztül is RBs számlát nyitni, de csak first depositnál. Így ez is kiesik.
A többi helyen milyen a vakstruktúra amúgy? UBről tudsz valami bővebbet mondani? A szar felület nem biztos, hogy zavar, nem grindelek egész nap. :)
Ellenfelet sharkscope alapján szoktál választani? Esetleg valami hasznos oktatóvideót ajánlani?
Előre is köszönöm.
Ani
10 $-ig szerintem nem nagyon kell a Scope-al szórakoznod, az 1-2-5 $-os mezőny eddig minden teremben nagyon gyenge volt, ahol eddig játszottam, azt az egy-két regulárt akit pedig jobb elkerülni gyorsan megjegyzed.
Critcal és Mabohai videóit (ezek magyar nyelvűek), meg a tagpoker-t (ez angol) javaslom kezdésnek.
Előre is köszönöm.
Ani