HajduJan
Válasz jabyga kommentjére
2010. nov. 10. 0:00

Nem kell érteni. Örüljünk annak, hogy QQ-ra preflop allint kaptunk. Még jobb is, hogy preflop került be, még a végén kiszorított volna a négyszínű bordon.

Láttam lesz hu verseny, sajnos nem tudok indulni, délutános vagyok. Majd legközelebb remélem lesz még.

Alessio
Válasz jabyga kommentjére
2010. nov. 10. 7:39

Ez most flood lesz, de ezt egyszerűen nem értem, hogy ezek az emberek miért csinálnak ilyesmit? Főleg, hogy a megelőző pár handben(kb. 10-12) folyton dobtam, mert trashlapjaim voltak.
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament

Egyre több olyan plyaerrel találkozok, ak ai preflop all in híve, mindenféle előzmény nélkül. Eddig is voltak ilyenek, de mostanában szaporodnak. :)
sőt, még regulárok is csinálják, na nem sok, csak páran. Érdekes move.
Általában kis pp-vel találkozok ilyenkor.

Ani25
Válasz Alessio kommentjére
2010. nov. 10. 8:57

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek: szeretnék most hosszabb távon HU SNGvel (meg úgy általában SNGvel) foglalkozni. Melyik terem lenne a legjobb választás?
Gondolom PS meg FullTilt előkelő helyen szerepel. Sajnos a FullTiltes számlám nem RBs, ami elég bosszantó, de szerintem ezzel már nem tudok mit kezdeni. Ezen termeket felül hol baráti még a rake?

Orang3J3ws99
Válasz Ani25 kommentjére
2010. nov. 10. 9:01

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni tőletek: szeretnék most hosszabb távon HU SNGvel (meg úgy általában SNGvel) foglalkozni. Melyik terem lenne a legjobb választás?
Gondolom PS meg FullTilt előkelő helyen szerepel. Sajnos a FullTiltes számlám nem RBs, ami elég bosszantó, de szerintem ezzel már nem tudok mit kezdeni. Ezen termeket felül hol baráti még a rake?

Szia Ani!

Én PS-en, FTP-n játszom folyamatosan. Szerintem válaszd a PS-t, mert a struktúra miatt szvsz az a legjobb. Az enemyk is viszonylag gyengék. A PP-n magas a Fee, az Ultimatebetnek szar a felülete.

Több teremről nincs információm. A választásodnál szvsz a FEE mellett vedd figyelembe a vakstruktúrát.

Üdv,
O.

Ani25
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. nov. 10. 9:14

Köszi a gyors választ. :)
A többi helyen milyen a vakstruktúra amúgy? UBről tudsz valami bővebbet mondani? A szar felület nem biztos, hogy zavar, nem grindelek egész nap. :)
Ellenfelet sharkscope alapján szoktál választani? Esetleg valami hasznos oktatóvideót ajánlani?
Előre is köszönöm.
Ani

cincinatus
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. nov. 10. 9:19

Ani25

Én javaslom még az Ipoker hálózatot, gyengék az ellenfelek és micro-alacsony téten elég sokan vannak, viszont nincs rakeback.

A FTP számládnál az a kérdés, hogy affiliate oldalon keresztül regisztráltál-e, mert ha nem, akkor kaphatsz rakebacket. (Én is így jártam és utólag kaptam meg a rakebacket.)

Meg kell kérdezni erről a supportjukat, ha jogosult vagy rá, akkor az akadémián keresztül is be tudják kötni, ha jól tudom.

Ani25
Válasz cincinatus kommentjére
2010. nov. 10. 9:23

Köszi az ötletet.
Sajnos affil oldalon keresztül regeltem anno a FullTiltre. A supportot már kérdeztem és sajnos nem kaphatok RBt. A vicc az, hogy most már lehetne ezen az affil oldalon keresztül is RBs számlát nyitni, de csak first depositnál. Így ez is kiesik.

rogyion
Válasz Ani25 kommentjére
2010. nov. 10. 9:25

A többi helyen milyen a vakstruktúra amúgy? UBről tudsz valami bővebbet mondani? A szar felület nem biztos, hogy zavar, nem grindelek egész nap. :)
Ellenfelet sharkscope alapján szoktál választani? Esetleg valami hasznos oktatóvideót ajánlani?
Előre is köszönöm.
Ani

Szia! UB vakstruktúra normálon 10 perc,az emelkedés nem meredek. Megegyezik a FTP vel (kivéve,hogy 5/10ről indul.) Türelmes embereknek való:) A turbó változat 5perc,ugyanilyen emelkedéssel. A fee normál,mint a két nagy esetében.
GL

cincinatus
Válasz rogyion kommentjére
2010. nov. 10. 10:05

10 $-ig szerintem nem nagyon kell a Scope-al szórakoznod, az 1-2-5 $-os mezőny eddig minden teremben nagyon gyenge volt, ahol eddig játszottam, azt az egy-két regulárt akit pedig jobb elkerülni gyorsan megjegyzed.

Critcal és Mabohai videóit (ezek magyar nyelvűek), meg a tagpoker-t (ez angol) javaslom kezdésnek.

Orang3J3ws99
Válasz Ani25 kommentjére
2010. nov. 10. 10:30

Előre is köszönöm.
Ani

Az UB-n csak kisebb versenyeken indulgatok, teljesen hobby szinten. Annyira nem jön be. HU oldalon asszony játszott az accommal és gyenge enemyk voltak, bár 2-5 USD közötti szinteken játszott, így szvsz máshol is hasonlóan gyenge ellenfelekkel találkozhatsz.
Mivel turbókat játszom 11.5-n, az elm. napokban 4 főeseket nem igazán tudom megválasztani az ellenfeleket, de sharkon nézem őket és 80 %-ban bukó játékosokkal futok össze szinte mindig.
Oktatóvideó? Amennyiben az angol nem probléma javaslom a husng.com előfizetést, mert ott vannak a témában a legjobbak. Javaslom RyPac és HokeGreg videóit, természetesen csak az említett magyar regek videoóinak átnézése után.
Javaslom továbbá a regisztráiót a weaktight.com-on a handpostolásokhoz.

Üdv,
O.

Élő ügyfélszolgálat