Segítene valaki? Miért van az, hogy a 4fős HU-okat(PS) a HM kétfősnek veszi? Illetve nem kétfősnek, mert egy versenynek számolja, de ITM-nek veszi azt is, ha 2. leszek a meccsen.
Tegnap jött ki az új HM update, hátha megoldja.
Köszi!
OFF:
A napokban gondolkoztam, hogy amikor egy valódi rossz játékos a chatben azt írja, hogy fish, valójában mit gondol!?
Ha nem ők a fishek, akkor ki? Teljesen más világban élnek ezek :)
Oktatóvidiben is láttam már, hogy több100k-s profitban lévő coachot fisheztek le!
OFF:
A napokban gondolkoztam, hogy amikor egy valódi rossz játékos a chatben azt írja, hogy fish, valójában mit gondol!?
Ha nem ők a fishek, akkor ki? Teljesen más világban élnek ezek :)
Oktatóvidiben is láttam már, hogy több100k-s profitban lévő coachot fisheztek le!
"Nem az eszetlen maniac,próbál jól játsszani, igyekszik ,csak nem igazán megy neki!"---ooopsz,most látom,hogy ez én vagyok:)
Nincs valakinek kedve délután/este 10 partit letolni velem?:) FTP-n, és 10 $-ra gondoltam.
"Nem az eszetlen maniac,próbál jól játsszani, igyekszik ,csak nem igazán megy neki!"---ooopsz,most látom,hogy ez én vagyok:)
Nincs valakinek kedve délután/este 10 partit letolni velem?:) FTP-n, és 10 $-ra gondoltam.
Cake-n vállalom. 5$-on, vagy ha a mai session jól sikerül akkor 10$-on. :)
Komolyan? Ha FTP-n nem jelentkezik senki akkor részemről oké a Cake.
18-19h közötti kezdés nekem jó lenne.Addig befizetek. ( 5$ legyen,oda nem akarok 60$nál többet betenni)
Ok, benne vagyok.