Segítene valaki? Miért van az, hogy a 4fős HU-okat(PS) a HM kétfősnek veszi? Illetve nem kétfősnek, mert egy versenynek számolja, de ITM-nek veszi azt is, ha 2. leszek a meccsen.
Nem tudom, hogy az update miatt javult meg, de en meg kozben beallitottam a PS lobbyban a tourney summary-k menteset is, most jo.
Options -> Tournament Summary Options -> Where to save az a mappa legyen, ahonnan a HM importal.
GL...
hogyan cashoutoltok? van valami amihez kötitek pl.:-havi profit cashout tehét a fix br feletti részt
-hetente x összeg
-vagy csak amikor megvagytok szorulva?
-vagy 2havonta vagy akármi.
minden verziót szívesen olvasok az efféle szokásokról!
hogyan cashoutoltok? van valami amihez kötitek pl.:-havi profit cashout tehét a fix br feletti részt
-hetente x összeg
"Faszombele, ezmárténylegdurva és nemhiszemel gombot szeretne az LMP és az MSZP az országgyűlésben lebonyolódó szavazások során, mivel a nemet már nem tartják elég kifejezőnek." Hírcsárda
Én a FTP kliensbe kérnék ilyen gombokat. :) -1db egér ma
-hetente x összeg
"Faszombele, ezmárténylegdurva és nemhiszemel gombot szeretne az LMP és az MSZP az országgyűlésben lebonyolódó szavazások során, mivel a nemet már nem tartják elég kifejezőnek." Hírcsárda
Panasz...
Annyira utalom, hogy osszekerulok egy massziv nyero reggel $20-ason, akit all-in nelkul leviszek 300 zsetonra A jatekkal, majd onnan nyeri meg a meccset ugy, hogy sajat nezopontbol: 60%, 50%, 91% majd vegul 41%-os all-int bukok.
Ennel mar csak azt utalom jobban, hogy ezutan feltiltelek $30-asra, ahol egy massziv buko idiotat keptelen vagyok megverni, mert a ZS jatekomat hozva megadom top parral az overbet all-injet riveren, mikor meg a papagajom is azt sikitozza mogottem, hogy verve vagyok.
Gyerekek, ti legyetek okosabbak.
Joccakat ;)
HU even folytatása?
Lesz a héten HU mókázás?
Orange? :)
Hali,
kellene. Holnap megbeszéljük. -12 BI után vok, enyhén megviselt a nap. Most 2 4fős 2. asztalán várok, mert mindkettőt 4 kör után megnyertem :)
Lehetne most péntek vagy szombat? Csütörtökön live játékra mennék...