Tegnap este 9 partit játszottam, 7 alkalommal kaptam AA-t, mindig BB-re. 1 elvérzés drill ellen, 6szor dobott enemy, kiegészíts nélk.!!!
Volt még BB-n 1 KK-m, 2 QQ-m és 1 JJ-m, amit mind eldobtak SB-ből kiegészítés néllk. Asszem látják a lapjaim... :))
Sok hülyével találkoztam már, de ez...
Ezt szimplán nem értem. Mi ez?Tilt? Kb az 5. leosztás volt, amiben nem történt semmi extra. Még a blöff5betet talán érteném ha akarnám, na de a call.... Wtf?
weaktight | Hand | KAs - No Limit Holdem Tournament
Sok hülyével találkoztam már, de ez...
Ezt szimplán nem értem. Mi ez?Tilt? Kb az 5. leosztás volt, amiben nem történt semmi extra. Még a blöff5betet talán érteném ha akarnám, na de a call.... Wtf?
weaktight | Hand | KAs - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | 6Ao - No Limit Holdem Tournament
I'm lovin it.
Végül azért csak lenyomtam, és a vesztes handben jól vissza adta az rng, amit elvett:D
weaktight | Hand | A7o - No Limit Holdem Tournament
Nálatok se jön be a sharkscope??
Én úgy csinálom újabban, hogy a regeket piros note-al jelölöm meg. Ez ugye megjelenik a versenylobbyban is, a nevezők nickje mellett. És nem a főlobbyból regelek, hanem megnyitom a versenylobbyt, rákattintok a nevezésre, de nem okézom le ha első vagyok, hanem várok amíg előttem valaki nevez. Ergó ha "pirospöttyös" regel, a cancelre nyomok. Persze így sokszor előfordul, hogy elkések az okéval, beregel valaki fénysebességgel előttem, és kezdhetem egy másik versennyel újból. De max 3. próbálkozásra sikerül, és legalább elkerülöm a regulárokat. Vagy nem erre gondoltál?
Nálatok se jön be a sharkscope??
A kérdésekben már feltettem, de azértitt is megkérdezem: a top shark használata is tiltott a PS-en? MErt a tiltólistán nem találtam, viszont hasonló mint a sc. Csak mert napi 20 ingyenes kereséssel, ki is elégíti az igényeimet:D Főleg, hogy lehet keresni külön csak HU-ra is.
Elvileg igen, gyakorlatilag nem, akárcsak a SC.
Még soha nem halottam olyat, hogy bármelyik miatt akárcsak figyelmeztettek volna valakit.
A 2+2-n olvastam valahol, hogy állítólag nem is tudják ezt ellenőrizni.
Pont ma néztem wasp egy videóját, ahol azt mondta, ő tud olyanról, akinek a teljes br-jét szó nélkül elkobozták fulltilten a sc miatt. De ez a hallottam a havertől, hogy ő hallotta dolgok elég bizonytalanok. Szóval valószínűleg városi legenda.