Szervezed Te? Én lenyomom, ha kell...
Szívesen szervezem, ha elárulja valaki, hogy lehet privát tornát indítani PS-en. Megoldom, csak akkor legyen rá jelentkező, és affinitás, hogy induljon el. Mert ha supporttal kell kapcsolatot felvenni, akkor még este jelezzetek, hogy lenne-e rá igény.
Ki az aki jönne? Holnap legyen / inkább másnap? Vagy ez a hét maradjon ki?
Korábbi hozzászólásom, talán segít:
"Ami fontos: Alapből nem tudsz private tourneyt csinálni, aktiváltatni kell az opciót a supporttal. Ha még nem tetted meg akkor most írj nekik. Ha ez megvan, onnantól már 3 katt a sw-ben és kész is van. (Requests menüpont / setup private tourney vagy ilyesmi)"
Tehát ha te szervezed akkor mail a supportnak asap és holnapra aktiválják.
Nekem jó a holnap, de csak este 8-as kezdéssel vagy később.
Nekem ezen a héten a szombat vagy a vasárnap este jó. A többin nem vagyok gépközelben. Azért legyen verseny, a hagyomány ne szakadjon meg.
GL
@dfecco: Szívesen és thx a szervezést.
A holnap naptól függetlenül:
Remélem előbb-utóbb mindenki aki eddig jött idenéz majd és megírja hogy neki hogy lenne jó/jobb.
Lehet jobb lenne csinálni egy kérdőívszerűséget ami alapján belőhetnénk a dolgokat.
Mondjuk lehessen szavazni hogy:
a) milyen gyakran legyen
b) melyik napon lenne a legjobb és este hány felé
c) nevezési díj
d) pontozás
e) díj / extra money győztesnek
Lenne 1-2 hét szavazni mindenkinek, és 2011-ben indulhatnak a versenyek szervezett keretek közt. Addig meg ahogy tudjuk szervezzük, aki éppen ráér jön.
Mit szóltok hozzá? Ha 2-3 ember támogatja az 5letet akkor megcsinálom a kérdőívet. Pontozási módszerekre ha van valakinek alternatívája az írjon ide vagy akár PM-et.
@dfecco: Szívesen és thx a szervezést.
A holnap naptól függetlenül talán jobban járnánk a 2 heti versennyel, vagy pedig be kell lőni egy fix időpontot. A lényeg hogy jó előre lehessen tudni hogy mikor lesz így mindenki tervezhet előre.
Remélem előbb-utóbb mindenki aki eddig jött idenéz majd és megírja hogy neki hogy lenne jó/jobb.
Mit szóltok hozzá? Ha 2-3 ember támogatja az 5letet akkor megcsinálom a kérdőívet. Pontozási módszerekre ha van valakinek alternatívája az írjon ide vagy akár PM-et.
Mit szóltok hozzá? Ha 2-3 ember támogatja az 5letet akkor megcsinálom a kérdőívet.
Jó az ötlet. Ha rendszeres lenne, pontversennyel, akkor én nem a TLB alapú pontozás mellett szavaznék, hanem van egy ennél jobb ötlet. Nagyon egyszerűen az utolsó 1 pontot kapna és az első pedig annyit ahány induló van.
Tehát, ha 15 induló van, akkor 1p-15p-ig lenne a pontozás.
Én adom, a héten nekem szinte mind1, jó a csütörtök nekem folyamatosan...
És most is indulok :)))