Buckaroo
Miért nem lehet ezt itt eldobni? Még alig van benn pénzünk, és teljesen leértékelődött a flopolt két párunk. Ha a flopon allin megy ellenünk, akkor én callolok, de így egy csomó lapkombináció ver már minket.
Teljesen igazatok van, Hero itt csinált egy hülye call-t.
A folytatás:
Hero calls t120
Turn: (t360) J (2 players)
BB bets t360,
Hero:???
Buckaroo
Miért nem lehet ezt itt eldobni? Még alig van benn pénzünk, és teljesen leértékelődött a flopolt két párunk. Ha a flopon allin megy ellenünk, akkor én callolok, de így egy csomó lapkombináció ver már minket.
Játszik valaki itt a boss hálózaton HU sngókat 30 felett?
Játszik valaki itt a boss hálózaton HU sngókat 30 felett?
Az igaz, meg el is lehet dobni, csak én nehezen tenném.
Raining te, hogy állsz?
Visszafogadott az FTP? :)[/QUOTE]
Eddig maximálisan kárpótol a rengeteg szenvedés miatt , nem mondom h most szétmákolom az agyam , de végre behúzom a flipeket és még azt is ami kötelező. Remélem kitart egy jó ideig még. Nagyon de nagyon rámfér.
Szerda óta(Szombaton nem tudtam játszani) : 24 $12 $20 59% $296 Hot
Mai nap legérdekesebb handje : Elég feszesen játszottam ritkán c-beteltem ha nem talált el semennyire a flop , itt most C-t választottam majd kaptam egy reraise-t ellenfelem , laza CS fish volt. Foldolni szerettem volna de sikerült pont a fold és a call között a call szélére kattintani .. Épp mérgelődtem ellenfelem CH , ekkor elgondolkoztam h lehet csak blöff de mivel tudtam h sokkal jobb vagyok nem akartam egy ilyen szituációba elveszíteni éppen a +3 Winért menő játékomat. Ezért úgy döntöttem megvárom mi lesz a riveren maximum feladom és visszaküzdöm magam. Hát a legszerencsésebb kimenetel történt. :)
weaktight | Hand | A5o - No Limit Holdem Tournament
Hogy birkózol meg azzal az őrült vakstrukturával? Esetleg 30 fölött már szelídül?
Cincinatus
Hát szóval ez van, legalább a riveren el tudtad dobni. Annak az egynek örülök, hogy legalább a readjeim jók voltak. :)
Hát szóval ez van, legalább a riveren el tudtad dobni. Annak az egynek örülök, hogy legalább a readjeim jók voltak. :)