Sword84
Örülök, hogy téged is újra látunk itt, bízom benne sok ilyen kiváló játékos mint Te, Hideyoshi, Mabohai (és reményeim szerint Critical222) is fog néha ide írni és segíti a fejlődésünket. :)
Előre is köszi!
Ja, a végét délután felteszem.
Csak ne vitázzunk :) Ha már a legnehezebb műfajt választottuk segítsük és osszuk meg egymással a tudást,tapasztalatot. Hagyjuk máshova a flémet.
Cinci ha megvan a +3 én nagyon ritkán játszok csak tovább aznap pont az ilyen szituációk miatt.
Cinci ha megvan a +3 én nagyon ritkán játszok csak tovább aznap pont az ilyen szituációk miatt.
Hát erre itt vagyok én az ellenpélda :) De ha elolvasod a blogom akkor talán kapsz több választ is.
És 50$ Befizetéséből 5$ is HU-kal jutottam 20-30ig , total profitom pedig 2k körül van és ez mind HU +3-as stratégiával. És bizony 5$-ison se csináltam másként. Az eleje kemény időszak volt nagyon de nagyon , de most már a játékom elég biztos alapokon áll , és ezerszer jobban játszok mint amikor befizettem régebben nagyobb összegeket és rögtön 10-20-30-on kezdtem el gamblerkedni. Türelem türelem kell , éretlen gyümölcsöt nem lehet szüretelni :) De minden gyümölcs megérik.
Hát erre itt vagyok én az ellenpélda :) De ha elolvasod a blogom akkor talán kapsz több választ is.
És 50$ Befizetéséből 5$ is HU-kal jutottam 20-30ig , total profitom pedig 2k körül van és ez mind HU +3-as stratégiával. És bizony 5$-ison se csináltam másként. Az eleje kemény időszak volt nagyon de nagyon , de most már a játékom elég biztos alapokon áll , és ezerszer jobban játszok mint amikor befizettem régebben nagyobb összegeket és rögtön 10-20-30-on kezdtem el gamblerkedni. Türelem türelem kell , éretlen gyümölcsöt nem lehet szüretelni :) De minden gyümölcs megérik.
Nitron
Nagyon nehéz belőni a jó stop loss/win arányt, ez mindenkinek magának kell érezni és személyre szabottan kialakítani.
Én sokszor megállok +2 beülőnél, ha úgy érzem fáradt vagyok. (Alapcél a +4 lenne nálam, de nálam ez alapvetően szórakozás.)
Hidd el +2-3 beülővel is nagyon sokat lehet előre lépni 5 $ is, én egy bennragadt 20 $-ból csináltam mostanra 900 $-t (1 $-n kezdtem) .
30 beülővel nagyon húzós játszani, félre ne érts nem azt mondom, hogy nem lehet vagy hogy hiba, de kötélidegek kellenek hozzá és tudni kell visszalépni egy szintet, ha úgy áll a BR-od.
Ebből a szempontból nagyon konzervatív vagyok, nekem a komfortérzethez minimum 60 beülő kell, de ezt is embere válogatja.
Próbáld meg fejleszteni a játékod (videókkal, könyvekkel stb.) és használd a fórumot is.
Ne add fel!
GL
Hideyoshi
Mikor fogod frissíteni a blogodat?
Sokat tanultam a bejegyzéseidből és várom a folytatást:)
Cincinatus, Raining és Nitron hozzászólásaira:
Sztem alapvetően hibás hozzáállás napi szinten eredményre játszani. Tűzzetek ki havi szinten célt, de ez se egy adott eredmény legyen, hanem játszott mennyiség. Legjobb, ha van egy jó dealetek valamelyik teremben, akkor lesz egy kiszámítható havi eredmény (rakeback) és ezen felül az adott számú játékból ROI függvényében termeltek profitot.
Ez a kitűzött darabszám teljesen egyénfüggő, de ha komolyan gondolod a HU sng-ból bankroll építést, akkor mondjuk havi 300 legyen a minimum. Ha a saját célodhoz tartod magad, könnyebb lesz a nagy képet nézni (hosszútáv) és nem fogsz elveszni az elkerülhetetlen hullámvölgyek útvesztőiben. Ilyen játékszám mellett még egy havi bukó is könnyen elképzelhető (egy asztalon játszva ha vered a mezőnyt, kevésbé valószínű, de egy nullszaldó simán benne van), ekkor a rakeback fog kihúzni a kátyúból, ezért fontos, hogy lehetőleg nagy mennyiséget játsszunk.
Hideyoshi
Mikor fogod frissíteni a blogodat?
Sokat tanultam a bejegyzéseidből és várom a folytatást:)
Mabohai
Köszi a tanácsot, megfogadom.
Eddig is volt havi célom kitűzve, de nem mennyiségre.
A múlt hónapban csak 216 normál HU Sng jött össze, szóval megpróbálom emelni a mennyiséget.