Mabohai
Válasz Sword84 kommentjére
2010. ápr. 1. 21:47

A grinderek többet keresnek....nagyon sok olyan van aki 1 hónapban letol 600-900 meccset. De ha neked a stabilitás fontos akkor maradj a módszerednél. Megfelelő bankrollal lehet grindelni....

Kb ennyi :)

Én a mennyiségi játék híve vagyok. Sőt, igazából mindegy, minek a híve vagyok, egy asztalon normálokat játszva sosem keresek annyit, mint 3 asztalon turbózva. Értelemszerűen nem lehet olyan minőségű játékot produkálni, nincs is 10% ROI-m, de egy pókerjátékost csak a megkeresett pénz alapján van értelme minősíteni :)

A sablonok persze elkerülhetetlenek, meg is kell állni néha szvsz. Ilyenkor szoktam videózni, visszaállni egy asztalra, hogy legyen időm beépíteni az új dolgokat. Vagy akár saját videót csinálni, az nagyon sokat segít, mikor a saját szádból hallod egy-egy parti elemző kommentálását.

cincinatus
Válasz Mabohai kommentjére
2010. ápr. 2. 0:16

Itt a vége:

No-Limit Hold'em Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) (t1350)
BB (t1650)

Hero's M: 22.50

Preflop: Hero is SB with QImage, 9Image
Hero bets t60, BB raises t120, Hero calls t80

Flop: (t320) 9Image, 7Image, 4Image (2 players)
BB bets t1490 (All-In), Hero calls t1190 (All-In)

Turn: (t2700) 7Image (2 players, 2 all-in)

River: (t2700) QImage (2 players, 2 all-in)

Total pot: t2700

Results:
Hero had QImage, 9Image (two pair, Queens and nines).
BB had KImage, AImage (one pair, sevens).
Outcome: Hero won t2700

Krono
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 2. 8:58

Volt 4$om Redkingsen, elkezdtem Hu-ozni, felvittem 55re :D (3,30$os sng-k). Hát nem sokban különbözik a mezőny a Pacis 20-30$osokhoz képest :D

Nitron
Válasz Krono kommentjére
2010. ápr. 2. 9:41

Volt 4$om Redkingsen, elkezdtem Hu-ozni, felvittem 55re :D (3,30$os sng-k). Hát nem sokban különbözik a mezőny a Pacis 20-30$osokhoz képest :D

és akkor most a pacis HU-sok gyengék, vagy az ongamesek erősek? :)

Krono
Válasz Nitron kommentjére
2010. ápr. 2. 12:36

és akkor most a pacis HU-sok gyengék, vagy az ongamesek erősek? :)

Igazából gyenge mindkét mezőny. :D De ezzel természetesen a Pacit minősítettem. :D

cincinatus
Válasz Nitron kommentjére
2010. ápr. 2. 12:40

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

2:1 chiparányban vezetünk az ellenfél ellen, a vakok 50-100, tehát push or fold szakaszban vagyunk, az ellenfél tudja is ezt, sorozatosan all-in megy.

Sorozatban ilyen lapokat kapunk: 45o, 38o, 42o, 68o, 94o, 53s, 28o, 82o, 23o, 69o, 42o, 49o, 3Jo, 46o, 73o...

Szerintem ezekkel itt egy all-in call szóba sem jöhet, de vajon buttonról kéne-e ezekkel inkább all-in menni vagy várni egy olyan lapra, amivel SAGE szerint pusholni vagy callolni lehet?

Krono
2010. ápr. 2. 12:44

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

2:1 chiparányban vezetünk az ellenfél ellen, a vakok 50-100, tehát push or fold szakaszban vagyunk, az ellenfél tudja is ezt, sorozatosan all-in megy.

Sorozatban ilyen lapokat kapunk: 45o, 38o, 42o, 68o, 94o, 53s, 28o, 82o, 23o, 69o, 42o, 49o, 3Jo, 46o, 73o...

Szerintem ezekkel itt egy all-in call szóba sem jöhet, de vajon buttonról kéne-e ezekkel inkább all-in menni vagy várni egy olyan lapra, amivel SAGE szerint pusholni vagy callolni lehet?

68o,49o és társaival én allin megyek ilyen helyzetekben buttonről... random lap ellen alul vagyunk(40-60), de van bőven FE, attól még nem fog megadni egy allint, mert előtte minden körben allin ment. Szerintem a push és a pushcall range között nagy 'rés' van.

raining
2010. ápr. 2. 12:47

Ilyenkor ha folyamatosan all in-t kapok és laphalott vagyok akkor kockázatot vállalok és emelek v rátolom buttonról ellenfél imidzsétől függ melyik a jobb játék. Ha pont call-t kapunk akkor is 40-60 körüli esélyünk meglesz. Ha pedig a pénzfeldobást bukjuk még mindig játékban maradunk. Ekkora vakoknál ha sokáig várunk pillanatok alatt megfordulhat a játékképe és mi leszünk az ss amikor már nekünk kell duplázni...

Alessio
Válasz raining kommentjére
2010. ápr. 2. 14:01

Saját megfigyelésem szerint egy ilyen játékban az ellenfél ugyanolyan low equity lapokkal is betolja, mint amiket felsorolsz.
Ha itt várunk egy magas lapkombinációra, hamar megesznek a vakok.
Kockázatvállalás... egy 78+, 79+ nekem már fogadás.

itt egy link, nagyon hasznos (aki még nem ismeri) Better Than Nash Shoving Equilibriums - Risk Oriented | Written by bigsaje

raining
Válasz Alessio kommentjére
2010. ápr. 2. 14:26

Fogadás?
Az elég -EV-s lehet akkor , de ha neked pluszos akkor grat.
Szerintem maradjunk inkább annyiba , hogy ilyen lappal max mi pusholjuk be ahol még kapunk FE-t és egy 40-60-at mint , hogy mi fogadjuk ilyen szemetekkel..

Élő ügyfélszolgálat