A grinderek többet keresnek....nagyon sok olyan van aki 1 hónapban letol 600-900 meccset. De ha neked a stabilitás fontos akkor maradj a módszerednél. Megfelelő bankrollal lehet grindelni....
Itt a vége:
No-Limit Hold'em Tournament, 20/40 Blinds (2 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) (t1350)
BB (t1650)
Hero's M: 22.50
Preflop: Hero is SB with Q, 9
Hero bets t60, BB raises t120, Hero calls t80
Flop: (t320) 9, 7, 4 (2 players)
BB bets t1490 (All-In), Hero calls t1190 (All-In)
Turn: (t2700) 7 (2 players, 2 all-in)
River: (t2700) Q (2 players, 2 all-in)
Total pot: t2700
Results:
Hero had Q, 9 (two pair, Queens and nines).
BB had K, A (one pair, sevens).
Outcome: Hero won t2700
Volt 4$om Redkingsen, elkezdtem Hu-ozni, felvittem 55re :D (3,30$os sng-k). Hát nem sokban különbözik a mezőny a Pacis 20-30$osokhoz képest :D
Volt 4$om Redkingsen, elkezdtem Hu-ozni, felvittem 55re :D (3,30$os sng-k). Hát nem sokban különbözik a mezőny a Pacis 20-30$osokhoz képest :D
és akkor most a pacis HU-sok gyengék, vagy az ongamesek erősek? :)
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
2:1 chiparányban vezetünk az ellenfél ellen, a vakok 50-100, tehát push or fold szakaszban vagyunk, az ellenfél tudja is ezt, sorozatosan all-in megy.
Sorozatban ilyen lapokat kapunk: 45o, 38o, 42o, 68o, 94o, 53s, 28o, 82o, 23o, 69o, 42o, 49o, 3Jo, 46o, 73o...
Szerintem ezekkel itt egy all-in call szóba sem jöhet, de vajon buttonról kéne-e ezekkel inkább all-in menni vagy várni egy olyan lapra, amivel SAGE szerint pusholni vagy callolni lehet?
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
2:1 chiparányban vezetünk az ellenfél ellen, a vakok 50-100, tehát push or fold szakaszban vagyunk, az ellenfél tudja is ezt, sorozatosan all-in megy.
Sorozatban ilyen lapokat kapunk: 45o, 38o, 42o, 68o, 94o, 53s, 28o, 82o, 23o, 69o, 42o, 49o, 3Jo, 46o, 73o...
Szerintem ezekkel itt egy all-in call szóba sem jöhet, de vajon buttonról kéne-e ezekkel inkább all-in menni vagy várni egy olyan lapra, amivel SAGE szerint pusholni vagy callolni lehet?
Ilyenkor ha folyamatosan all in-t kapok és laphalott vagyok akkor kockázatot vállalok és emelek v rátolom buttonról ellenfél imidzsétől függ melyik a jobb játék. Ha pont call-t kapunk akkor is 40-60 körüli esélyünk meglesz. Ha pedig a pénzfeldobást bukjuk még mindig játékban maradunk. Ekkora vakoknál ha sokáig várunk pillanatok alatt megfordulhat a játékképe és mi leszünk az ss amikor már nekünk kell duplázni...
Saját megfigyelésem szerint egy ilyen játékban az ellenfél ugyanolyan low equity lapokkal is betolja, mint amiket felsorolsz.
Ha itt várunk egy magas lapkombinációra, hamar megesznek a vakok.
Kockázatvállalás... egy 78+, 79+ nekem már fogadás.
itt egy link, nagyon hasznos (aki még nem ismeri) Better Than Nash Shoving Equilibriums - Risk Oriented | Written by bigsaje
Fogadás?
Az elég -EV-s lehet akkor , de ha neked pluszos akkor grat.
Szerintem maradjunk inkább annyiba , hogy ilyen lappal max mi pusholjuk be ahol még kapunk FE-t és egy 40-60-at mint , hogy mi fogadjuk ilyen szemetekkel..