Fogadás?
Köszi a válaszokat!
Én is erre a következtetésre jutottam, akkor marad a push (és a FE).
Szerencsére elég ritka, hogy ilyen rossz sorozatot kapjunk, de erre is fel kell készülni:)
Belőlük élünk :)
u.a az a player.
weaktight | Hand | A8s - No Limit Holdem Tournament
weaktight | Hand | 9Ao - No Limit Holdem Tournament
Alessio
Én a legkisebb SCOOP HU eseményen tervezem az indulást, azt hiszem arra 16,5 $ a nevezés. (Sajnos a PS számlám most nem enged meg nagyobb versenyen indulást, mondjuk mostanában nem is játszottam ott.)
Biztosan jó móka lesz:)
raining
Igen, én is imádom őket:)
Betegségből lábadozóban lenyomtam ma tíz HU-t, kínkeserves 6:4 lett a vége, szerencsére az én javamra, úgyhogy 1,5 BI pluszban zárom a mai napot. Sokkal jobb is lehetett volna, ha a kulcsszituációkban a 70:30-ak és 80:20-ak nem hagynak cserben. Plusz a játékommal sem voltam ma túlságosan megelégedve, tanulság: ne játsszon az ember, ha nem tud teljesen odakoncentrálni.
Egyetértek, én ma másnaposan csináltam 0:3-at. A pozitívum: rövid ideig tartott mindegyik.
én bepipákolva mindig sokkal de sokkal türelmesebben játszok és vagy nyerek vagy nem :)
De vacakul megy ma is, - 2 eddig. A legidegesítőbb az, amikor valami elképesztően gyenge ellenféltől kapsz ki, ráadásul sorozatban. FullTilt-en note írásakor különböző színekkel lehet megjelölni az ellenfeleket. Én két színt szoktam használni, a kéket meg a pirosat. Kékkel az abszolút idióta halakat, vörössel pedig a jó ellenfeleket jelölöm. Na most egy oyan idiótát kaptam, akire már a harmadik leosztás után ráakasztottam a kék szalagot. Hiperpasszív, pf szinte soha nem emel, de postflop végig jön veled, magától szinte soha nem nyit. Na én háromszor estem ki ellene. A draw-kat nem tudtam semekkora emeléssel kicsavarni a kezéből, és persze riveren mindig esett a flush. Drillemmel fullba futottam. Egyik alkalommal a push-fold szakaszig szerencsétlenkedtünk, ott az AK-m nem tartott ki az AQ-ja ellen.
Azt hiszem, most pihenek egy kicsit.
A -2-ből sikerült -4-et csinálni, úgyhogy mára tényleg befejeztem. Íme az utolsó legvége:
Full Tilt Poker Game #19791923035: $5 + $0.40 Heads Up Shootout (151497301), Table 2 - 20/40 - No Limit Hold'em - 16:30:55 ET - 2010/04/03
Seat 1: Hero (1,340)
Seat 2: baloo76x (1,660)
Hero posts the small blind of 20
baloo76x posts the big blind of 40
The button is in seat #1
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Td 8c]
Hero raises to 80
baloo76x calls 40
*** FLOP *** [4h 5s 8s]
baloo76x bets 40
Hero raises to 200
baloo76x calls 160
*** TURN *** [4h 5s 8s] [3d]
baloo76x checks
Hero bets 360
baloo76x raises to 1,380, and is all in
Hero calls 700, and is all in
baloo76x shows [7c Qc]
Hero shows [Td 8c]
Uncalled bet of 320 returned to baloo76x
*** RIVER *** [4h 5s 8s 3d] [Qd]
baloo76x shows a pair of Queens
Hero shows a pair of Eights
baloo76x wins the pot (2,680) with a pair of Queens
*** SUMMARY ***
Total pot 2,680 | Rake 0
Board: [4h 5s 8s 3d Qd]
Seat 1: Hero (small blind) showed [Td 8c] and lost with a pair of Eights
Seat 2: baloo76x (big blind) showed [7c Qc] and won (2,680) with a pair of Queens