Ascent888
Válasz Joooke kommentjére
2014. aug. 14. 1:55

Köszönöm a válaszokat! :)

A 3bettel kapcsolatos kérdésem is megoldódott; mint kiderült, a "mezei" 3bet stat összesítve nézi pre és post 3betet... :) Legalábbis, erre jutottam, mert pl a fenti villainnál pont meglett a 3 hiányzó 3bet, postflop. Ki használ ilyen hülye statot, egyáltán? :D Na, nem mintha számottevő különbség lenne a végeredmény.

A limpraise alatt én is ezt tudtam - ahogy a nevéből is kiderül, csak bekevert ez a limpcsapda stat.:) Azt valószínű, nem fejtettem volna meg, így hogy ilyen komoly algoritmus van a háttérben.:)

A 4bet kérdésem viszont továbbra is rejtély... Hogy lehet kevesebb a lehetséges 4betje valakinek, mint az én 3betem? Azaz, ha én 16* 3betelek, akkor villain 4bet statja hogy lehet 12%(1/8)? Vagyis, a 16 alkalomból amikor 4betelhetne, a stat szerint csak 8-ból egyszer tette....

Ha ez megvan, egy darabig nem kérdezek.:)

Lev729
Válasz Ascent888 kommentjére
2014. aug. 14. 2:14

A 4bet kérdésem viszont továbbra is rejtély... Hogy lehet kevesebb a lehetséges 4betje valakinek, mint az én 3betem? Azaz, ha én 16* 3betelek, akkor villain 4bet statja hogy lehet 12%(1/8)? Vagyis, a 16 alkalomból amikor 4betelhetne, a stat szerint csak 8-ból egyszer tette....

Nem teljesen értem, hogy mi is a kérdés, de ilyen eltérés lehet abból, ha a 16 db 3beted közül 8 db 3bet shove, 8 db pedig nonai 3bet volt. Ebben az esetben hiába 3beteltél 16-szor, neki csak 8-szor volt lehetősége 4betelni.

Ascent888
2014. aug. 14. 2:46

Pfffffffff... Ebben a fórumban nincs olyan smile, mint a "szomszédban", hogy fogom a fejem..., ha lenne, akkor idebiggyeszteném párszor..:)

Köszönöm, hát egyértelmű - persze, hogy csak akkor tud 4Betelni, ha a 3betem nem shove...:o

Talán, mostmár teljesen meg van fejtve a Coffe. :)

Mégegyszer, köszönöm Mindenkinek a segítséget!

Endre1988
2014. aug. 14. 4:40

Letöltöttem a PT4-et,mert már a fa...om kivan a HM2-vel,de vmiért nem dobja be a HUDot... pedig a handeket visszatudom nézni,tehát pörög(angol a kliens,naplófájl beállítva jó helyre importál) mi lehet a problem? Előre is köszi! Jah és ez még csak a próba verzió,mert checkolni akartam.

Ascent888
2014. aug. 14. 23:17

Szia Endre!

Ez inkább PT4 specifikus kérdés, mintsem HU sng, de mégis, melyik teremről van szó? Csak hu-ban nincs hud, vagy más asztalon sem, stb.. ?

Ascent888
Válasz Endre1988 kommentjére
2014. aug. 14. 23:20

Annak aki nem a Starson honos, ideiglenesen megéri (reggel 6-ig) itt játszani, mert a "napi kihívás" 2 hu-sng teljesítése - így nagyon sok az olyan játékos, aki még életében nem husángozott.:)

Endre1988
2014. aug. 16. 0:13

Üdv! HU Starson.Cashen se volt sajna,szóval nincs ötletem.Észre vettem, hogy megéri....sok tabletes bronzstar szarrá vert :D :D Sunday feelingem volt 40 perc alatt -11 buyin,nem egy standard dolog nálam :)

Ascent888
2014. aug. 17. 17:26

Nekem sem volt túl jó sessionom aznap, de azért a -11BI elég erősnek tűnik... Gondolom, hyperről van szó..

Nálam egyedül a Winner poker termében történik ugyanaz, ami Nálad a Starson, és nem tudom megfejteni... Ha sikerül megoldanod, jelezd kérlek, hátha hasonló a probléma forrása...

Más; egy kis "dicsekvés" - tegnap sikerült behúznom a Duel bronzérmet.:)

És, egy kérdés: hogy megy a Sharky upgrade? 2 hónapja fizettem elő a kicsire, de belekóstolnék a 30-as limitbe is. Írni kell nekik és a különbözet után felülírják? Valakinek tapasztalat?

csabacz
Válasz Ascent888 kommentjére
2014. aug. 24. 15:03

Nekem sem volt túl jó sessionom aznap, de azért a -11BI elég erősnek tűnik... Gondolom, hyperről van szó..

Nálam egyedül a Winner poker termében történik ugyanaz, ami Nálad a Starson, és nem tudom megfejteni... Ha sikerül megoldanod, jelezd kérlek, hátha hasonló a probléma forrása...

Más; egy kis "dicsekvés" - tegnap sikerült behúznom a Duel bronzérmet.:)

És, egy kérdés: hogy megy a Sharky upgrade? 2 hónapja fizettem elő a kicsire, de belekóstolnék a 30-as limitbe is. Írni kell nekik és a különbözet után felülírják? Valakinek tapasztalat?

A Sharky upgrade engem is érdekelne, végül, hogy oldottad meg?

5RayFinkle5
Válasz csabacz kommentjére
2014. aug. 24. 15:42

30$-ra nem kell upgradel-ni

Élő ügyfélszolgálat