Hogyhogy nem?
A legkisebb csak 15$-ig jó.
igaz...sorry
Én is arra gondoltam, hogy megbeszélés kérdése - hiszen, függ attól is, hogy a meglévő előfizetésből mennyi van még hátra, stb...
Egyébként, még sehogy nem oldottam meg, mert éjfél után el lehet kapni, hogy üres a lobbi. BR szempontjából is még necces a dolog, így akkor fogom lebeszélni a supporttal, ha már végleg ott játszanék.
sziasztok!
van valaki aki ért a PT4 statok írásához, megpróbálkoztam vele de folyamat elakadok. két statra lenne szükségem stacksize-re bontva. bármilyen help jöhet, köszi!
Nekem sem volt túl jó sessionom aznap, de azért a -11BI elég erősnek tűnik... Gondolom, hyperről van szó..
Nálam egyedül a Winner poker termében történik ugyanaz, ami Nálad a Starson, és nem tudom megfejteni... Ha sikerül megoldanod, jelezd kérlek, hátha hasonló a probléma forrása...
Más; egy kis "dicsekvés" - tegnap sikerült behúznom a Duel bronzérmet.:)
És, egy kérdés: hogy megy a Sharky upgrade? 2 hónapja fizettem elő a kicsire, de belekóstolnék a 30-as limitbe is. Írni kell nekik és a különbözet után felülírják? Valakinek tapasztalat?
Szia Endre!
Köszönöm.:)
Igazad van, nekem is volt már egy majdnem 20-as swingem és 10 körüli kétszer is, 1700 játék alatt.. Igazából csak azért csodálkoztam, mert aznap tényleg sok volt a "dilettánsabb" játékos... - de természetesen benne van ígyis a sorozatos szívás lehetősége.
-----
A statgyártás/szerkesztés módja engem is érdekelne - van egy-két hibás stat és ötlet is lenne.
Egy kedves barátom most kezdene neki a hyper SNG-nek starson 3,5$on, tőlem kérdi mennyi roi hozható rajta, de fogalmam sincs mivel normált meg turbót játszom más termekben + szerintem ez a limit extra agyhalott kell hogy legyen, így tőletek kérdezem, hogy mennyi Roi hozható rajtuk, kezdetben és mondjuk ha már belejött és hasítja a limitet ?
Egy kedves barátom most kezdene neki a hyper SNG-nek starson 3,5$on, tőlem kérdi mennyi roi hozható rajta, de fogalmam sincs mivel normált meg turbót játszom más termekben + szerintem ez a limit extra agyhalott kell hogy legyen, így tőletek kérdezem, hogy mennyi Roi hozható rajtuk, kezdetben és mondjuk ha már belejött és hasítja a limitet ?
ha 5%al számol az már szuper
help
Hali valaki megtudja mondani milyen limiteken lehet husng-zni Titan-on?
köszi előre is