Ascent888
Válasz Joooke kommentjére
2014. dec. 2. 22:53

Értek mindent, köszönöm a tanácsokat - egyértelműek az érvek! GL!

charg25
Válasz jasonAK kommentjére
2014. dec. 3. 20:30

szia,
Adj egy skype cimet es kuld el erre a mail-re: zolyykukacfreemailponthu

Küldtem mailt.

jasonAK
Válasz charg25 kommentjére
2014. dec. 4. 16:26

Küldtem mailt.

Nem kaptam meg a levelet de az adatlapomon megvan a skype cimem.

BrenDoN
Válasz Joooke kommentjére
2014. dec. 4. 20:25

Akik még HM2-t használnak, milyen HUD lehetőségek vannak? Ami van Coffee-HUD az ugyanolyan, mint a PT4-es? Valaki segíthetne, illetve elküldhetné, ha van valami okossága :)

Előre is köszi!

castor11
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. dec. 4. 23:58

Akik még HM2-t használnak, milyen HUD lehetőségek vannak? Ami van Coffee-HUD az ugyanolyan, mint a PT4-es? Valaki segíthetne, illetve elküldhetné, ha van valami okossága :)

Előre is köszi!

Samurai HUD (ennek a Lite verzióját le tudod tölteni a HM honlapjáról), HUsng-vel foglalkozó oldalon találsz egy másikat is HM2 höz.

RMA
Válasz castor11 kommentjére
2014. dec. 12. 11:32

az miért van, hogy ha egy magyarral futok össze, akkor 50% körüli az esélye annak, hogy perceken belül azt kell olvasnom a chat ablakban, hogy most szerencséd volt, de ne akard, hogy rádszálljak minden nap? mindezt persze már a legkisebb téteken is.

BrenDoN
Válasz RMA kommentjére
2014. dec. 12. 11:58

az miért van, hogy ha egy magyarral futok össze, akkor 50% körüli az esélye annak, hogy perceken belül azt kell olvasnom a chat ablakban, hogy most szerencséd volt, de ne akard, hogy rádszálljak minden nap? mindezt persze már a legkisebb téteken is.

Szerintem ez főleg a legkisebb téteken van, MS+ nekem az a tapasztalatom, hogy hamar kompromisszumra jutok a magyarokkal. Meg gondolom PS-en tolod, hogy egyből tudod, hová valósi az ellenfél, oda meg boldog-boldogtalan beregisztrál :cool:

MerACE
Válasz RMA kommentjére
2014. dec. 12. 12:33

Azért, mert elkövetted azt a hibát, hogy még nem tiltattad le a chated. :D

RMA
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. dec. 12. 13:38

Szerintem ez főleg a legkisebb téteken van, MS+ nekem az a tapasztalatom, hogy hamar kompromisszumra jutok a magyarokkal. Meg gondolom PS-en tolod, hogy egyből tudod, hová valósi az ellenfél, oda meg boldog-boldogtalan beregisztrál :cool:

jaja PS! főleg a balkán ugat be + a magyar. mondjuk az is balkán... :)

RMA
Válasz MerACE kommentjére
2014. dec. 12. 13:43

Azért, mert elkövetted azt a hibát, hogy még nem tiltattad le a chated. :D

:D áhh, a fejemben meg se fordult, hogy letiltsam. hagyom inkább és amikor túltolja valaki, akkor egy esetlegesen jól sikerült blöffnél mutatom a kezem és figyelem milyen formában nyilvánul meg a tilt nála :)

Élő ügyfélszolgálat