Lordtebeli
Válasz Joooke kommentjére
2014. dec. 12. 13:47

ezzel nem nagyon kell foglalkozni! kis téten nagyon szeretik a chatbox izmozást, főleg ha anyanyelvén is megteheti

van Gerwen
Válasz Lordtebeli kommentjére
2014. dec. 12. 13:53

ezzel nem nagyon kell foglalkozni! kis téten nagyon szeretik a chatbox izmozást, főleg ha anyanyelvén is megteheti

Így van. Néha én is szoktam hiper hu-zni, persze mindig óriás tilten, és ha magyarral futok össze, annak 10-ből 9-szer kölcsönös anyázás a vége. :)

REZSO PRO 2
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. dec. 12. 13:57

Így van. Néha én is szoktam hiper hu-zni, persze mindig óriás tilten, és ha magyarral futok össze, annak 10-ből 9-szer kölcsönös anyázás a vége. :)

Hogy kezded a beszélgetést? gl idiot fish donk?

van Gerwen
Válasz REZSO PRO 2 kommentjére
2014. dec. 12. 14:01

Hogy kezded a beszélgetést? gl idiot fish donk?

Kedvelem ezt a szófordulatot is.

Maxxxika
2014. dec. 12. 14:10

Én azzal indítottam a hu karrierem, hogy letiltattam a chatet.
Tudom magamról, hogy néha nem bírnám megállni, hogy ne szólogassak be, ami biztos, hogy -ev, pláne ha több asztalon játszik az ember.
Így meg ha akarnék sem tudnék. Látszik is ha ráviszi az egeret a nevemre, hogy 'No Chat'

van Gerwen
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. dec. 12. 14:13

Én azzal indítottam a hu karrierem, hogy letiltattam a chatet.
Tudom magamról, hogy néha nem bírnám megállni, hogy ne szólogassak be, ami biztos, hogy -ev, pláne ha több asztalon játszik az ember.
Így meg ha akarnék sem tudnék. Látszik is ha ráviszi az egeret a nevemre, hogy 'No Chat'

Jobban belegondolva ez is egy megoldás, mondjuk én általában megoldom magamtól is ezt a problémát. 12 hónapból kb. 10-et "büntetésben" töltök, két kezemen nem tudom megszámolni, hányszor vették már el 1 hónapra a csetemet. De hiába van ott a no chat, sokszor nekem így is ugatnak.

Maxxxika
2014. dec. 12. 14:37

Azt meg kikapcsoltam, így azt sem látom, hogy nekem mit írnak.

RMA
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. dec. 13. 3:34

Jobban belegondolva ez is egy megoldás, mondjuk én általában megoldom magamtól is ezt a problémát. 12 hónapból kb. 10-et "büntetésben" töltök, két kezemen nem tudom megszámolni, hányszor vették már el 1 hónapra a csetemet. De hiába van ott a no chat, sokszor nekem így is ugatnak.

:D :D ez tetszett!

Orang3J3ws99
Válasz RMA kommentjére
2014. dec. 13. 3:49

A chat fontos szvsz. Van néhány fish akivel dumálok játék közben és visszatérnek hozzám. A parasztkodásra meg nem kell odafigyelni. Mikor elküld a vérbe, kérdezd meg, mi a kedvenc színe??? És ezzel el lesz egy darabig :D

forzadani3
Válasz MerACE kommentjére
2014. dec. 13. 4:01

Azért, mert elkövetted azt a hibát, hogy még nem tiltattad le a chated. :D

Biztos kedvelnél, ha láttad volna miket irogattam neked :D :D Amúgy minden rendes játékos irogat chat-be :D Én is kaptam már tiltás pár hónapra pstől. Support azt írta nekem, hogy amit autómatikusan kicsillagoz a ps, az nem számít csúnyának, használjam azt :D

Élő ügyfélszolgálat