Az eredmények alapján igencsak komoly algoritmus lehet, ami igencsak elszomorító - kíváncsi lennék, hogy deep játékra van e már hasonló "fejlesztés"...
Ha ezen játékosoktól kérnek egyórás videóanyagot, nem létezik, hogy hitelesen reprodukálni tudják a feltételezett botok játékát, 4-6 asztallal.
MerACE, válasz érkezett már azóta?
Sziasztok!
Hu turbo sng-t játszom 5 dollaros limiten letoltam 900 db ot 14% os roi val, felis léptem 10 dollárosra ott pedig 120 játék alatt -5 roi, érezhetően erősebb a mezőny de ilyen különbséggel szerintem nem lehet, Szerintetek milyen minta utan áll be az roi hu turboban?
Sziasztok!
Hu turbo sng-t játszom 5 dollaros limiten letoltam 900 db ot 14% os roi val, felis léptem 10 dollárosra ott pedig 120 játék alatt -5 roi, érezhetően erősebb a mezőny de ilyen különbséggel szerintem nem lehet, Szerintetek milyen minta utan áll be az roi hu turboban?
és milyen termet ajánlanátok? jelenleg everesten tolom de sok a várakozási idő és a fee, PS en gondolkodok de úgy olvastam ott erős a mezőny , 7 dolláros limiten milyen lehet?
Ez elég összetett. 5$-os mezőnyben elképzelhetőnek tartom az ilyen magas roi-t is, viszont könnyen lehet egy up is egy ekkora mintában. 120 játék pedig egyenesen említésre sem méltó.
Egy másik oldalon találsz HU sng-re varianciakalkulátort. Még 10%-os roi-val is könnyen előfordulhat, hogy csak minimális plusszod lesz 1k db után. Szóval ha megvan a tudásod/önbizalmad/rollod, akkor igyekeznék mennyiséget beletenni és a lehető legfokuszáltabban játszani. Eredményt pedig mondjuk hetente egyszer nézni.
és milyen termet ajánlanátok? jelenleg everesten tolom de sok a várakozási idő és a fee, PS en gondolkodok de úgy olvastam ott erős a mezőny , 7 dolláros limiten milyen lehet?
miért kizárt? úgy látom itt az sng kalauz akademias blogban igaz 2011 es de még 15 dollaros limiten is értek el 20-25 % ot akkor 5 dollaroson miért kizárt a 14% ?
Meg ha el is lenne erheto a 14% roi, akkor sem a te esetedben, már bocsanat, mivel egy 14%-os roi-s jatekos nem tekint mintanak 120db jatekot, tisztaban van a variancia fogalmaval, vmint azzal is, hogy a husng-n konnyeden hozzafer egy variancia kalkulatorhoz stb, stb, stb. gl
PS-en most lehet litván csalókkal játszani, akik botokat használtak, tudom ajánlani. Tolják tovább, mintha mi sem történt volna, besz*rás.