Ascent888
Válasz kZstaR kommentjére
2015. szept. 28. 14:46

Köszönöm szépen a részletes választ!

Eszerint 2000 meccsig kell állni a sarat. Az valóban nem kevés...

Ascent888
Válasz Joooke kommentjére
2015. okt. 7. 13:06

Sziasztok!

Felröppent az a hír, hogy a Sharky is tiltva van.

Rákérdeztem, s engedélyezve van - csak a rendkívül etikátlan direkt vadászó-szelektáló segédszoftvereket tiltották meg.

zulusierra
Válasz Ascent888 kommentjére
2015. okt. 7. 13:35

A Spinwizzel csak a regek egy részét tudtad elkerülni, a többivel továbbra is játszani kellett, ill. magas téten szinte mindenkivel tolni kellett ha mennyiséget akartál.
HUSNG-ban ugyanezt meg lehet csinálni önerőből, ha nem akartok egymás ellen játszani akkor nem ültök egymásra, ezen felül viszont Sharkyval ha jól tudom akkor akár az összes játékodat fishek ellen játszhatod ha akarod, külön nagyobb prioritásra állítva a kedvenc fisheidet.
Nekem ez inkább tűnik vadászatnak és etikátlannak, mint az előbbi.

kZstaR
Válasz zulusierra kommentjére
2015. okt. 8. 18:18

Nem ugyan az a kettő, amikor van egy alap játék mint a hu sng ami 7-8 éve van a piacon igy ahogy most, meg van egy spin amit konkrétan azért csináltak h a fish lassabban bukja el a pénzét, kisebb legyen az edge és tovább maradjon benn a piacon a befizetett fish money. Nem tünik etikátlanabbnak, sőt, ha vmit ilyen identitásból alkotsz meg, teljesen jogos az h egy idő után rádöbbennek h egy wiz miatt mennyi profittól esnek ők el valójában és betiltják.
Az egész irány amit az Amaya group vesz pont ezt az irányt követi is követni fogja, védi a hobby játékosokat de mellette nem akarja elveszteni a regular grindereket sem. Várhatóak még HUD betiltások stb, de összeségében aki jó játékos nem kell félnie h vha is bedől a pkr buli.

Tumbika
2016. jan. 6. 13:00

Sziasztok! meghalt a topic? Na majd én bombázlak titeket kérdésekkel:D természetesen HuSng-t tolsz abból és a 4fős turbo shootout-ot, akkor ti milyen ranggel call-oltok 10bb all in-t a 2. v 3 szinten ez olyan 300-400 zsetont jelent az elllenfélnél. Hogyan emeltek gombról?
kösziköszi előre is a sok sok véleményt!
a river legyen veletek

Vintage76
2016. jan. 7. 17:13

4 fős husng? Az nem lehet rossz :D

d-_-b
Válasz Vintage76 kommentjére
2016. jan. 7. 17:31

4 fős husng? Az nem lehet rossz :D

Van 4 fős 2 asztalos, vagy tévednék? :)

R+
2016. jan. 7. 23:24

Van. Dob egy kis extra varianciát a játékhoz, azt úgyis mindenki szereti.

Tumbika
Válasz R+ kommentjére
2016. jan. 9. 21:57

VAlószínűleg nem voltam elég világos shootout sng-ről van szó ami 4 fős:) de köszi a sok kurwa építő hozzászólást:)

rockett
Válasz Tumbika kommentjére
2016. jan. 9. 23:08

VAlószínűleg nem voltam elég világos shootout sng-ről van szó ami 4 fős:) de köszi a sok kurwa építő hozzászólást:)

Sok szakmai élet nincs itt, aki tanulni akar másoktól többnyire backingen belül teszi. :) Annyit azért hozzáteszek, mindegy, hogy hány fős shootoutot játszol, ennek nem lesz semmilyen hatása a különböző rangekre. Mindig csak az adott HU játék számít.

Élő ügyfélszolgálat