A kettest illene fejben számolni azért:) legalább körülbelüli értékre
A hármasnál ennyire alaposan szerintem felesleges.
ha több helyzetben is döntés előtt állsz, akkor nem lesz időd excell táblába pötyögni, meg egyebek
Hogyan váltjátok át a stacketeket $-ra ?
Érdekes, majdnem 3:1 odds, minimális bubihatás, és azt írja fold. Jó, minimális mínusz, de akkor is. Szerintem a BB kavar bele. Hogy ő is megadhatja, és amikor megteszi, akkor borul a dolog. Mondjuk azt nem hiszem, hogy 24%-os range-el beszállna az allinba harmadiknak. Hogy a rákba számoljam bele az utánam következők megadási hajlandóságát?
http://kepfeltoltes.hu/120622/002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hogyan váltjátok át a stacketeket $-ra ?
Érdekes, majdnem 3:1 odds, minimális bubihatás, és azt írja fold. Jó, minimális mínusz, de akkor is. Szerintem a BB kavar bele. Hogy ő is megadhatja, és amikor megteszi, akkor borul a dolog. Mondjuk azt nem hiszem, hogy 24%-os range-el beszállna az allinba harmadiknak. Hogy a rákba számoljam bele az utánam következők megadási hajlandóságát?
http://kepfeltoltes.hu/120622/002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bazsi, azért nem módosítom, mert ez kvíz, és szerintem nem lehet. Van arra valami épkézláb módszer, hogy hogyan módosítsam az equityt az utánam következőket bekalkulálva? Mittudomén az egyikhez hozzá csapok 10%-os megadási hajlandóságot, a másikhoz 20%-ot, és akkor most ezt hogyan rakjam bele az equitybe?
Egyébként a módszeremmel expert fokozaton felmentem 85%-ra 55%-ról, szóval nem volt haszontalan. :)
[INDENT]Bazsi, azért nem módosítom, mert ez kvíz, és szerintem nem lehet.[/INDENT]
Ja, hogy ja. Bocs. Azt sose használtam, asszem, mert nem túl jó :).
A leosztás előtt így nézett ki az Equity:
Player Chips Equity
Hero 5000 $65.63
Chipleader 7000 $73.95
Big Blind 2500 $49.16
Small Blind 500 $11.25
Hogyan számolod ki a zsetonok $ban kifejezhető értékét ?
Ha megadjuk az all-int és vesztünk akkor elveszítjük a $65.63at és negyedikként végzünk míg a shortstack megnégyszerezte nyereményét (equity) anélkül, hogy tett is volna bármit érte). Így nézne ez ki kb ha megadjuk:
Player Chips Equity
Chipleader 12150 $92.19
Hero 0 $0.00
Big Blind 2400 $63.34
Small Blind 450 $44.47
Miért pont 4szeres lett a shortstack nyereménye ?
A holdem resources által ajánlot nash calculator használható ideiglenesen az sng wizard helyet ?
Mi az a nash range ? Mi a különbség az icm trainer által adott range és a nash range között ?
Hogyan számolod ki a zsetonok $ban kifejezhető értékét ?
A leosztás előtt így nézett ki az Equity:
Player Chips Equity
Hero 5000 $65.63
Chipleader 7000 $73.95
Big Blind 2500 $49.16
Small Blind 500 $11.25
Ha megadjuk az all-int és vesztünk akkor elveszítjük a $65.63at és negyedikként végzünk míg a shortstack megnégyszerezte nyereményét (equity) anélkül, hogy tett is volna bármit érte). Így nézne ez ki kb ha megadjuk:
Player Chips Equity
Chipleader 12150 $92.19
Hero 0 $0.00
Big Blind 2400 $63.34
Small Blind 450 $44.47
Miért pont 4szeres lett a shortstack nyereménye ?
A holdem resources által ajánlot nash calculator használható ideiglenesen az sng wizard helyet ?
Mi az a nash range ? Mi a különbség az icm trainer által adott range és a nash range között ?