Póker Fórum Archívum > Sit&Go > ICM modell - Sit&Go stratégia

want2push
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. febr. 1. 7:41

Köszönöm, hogy lefordítottad, remélem sikerül belőle tanulnom.

Szívesen. Ez így legalább bennem is jobban megrögződött mint ha csak elolvasom. Hajlamos vagyok csak úgy átsiklani (esetleg) fontos mondatokon:) Amúgy egyet-kettőt kihagytam mert nem tudtam hova tenni. Aki esetleg kitudja egészíteni nyugodtan tegye emg.

Huhh, én csak most vettem észre, hogy milyen értékes anyag van ebben a topikban. Sztem ez a cikk, illetve a téma amit érint abszolút hiánypótlónak számít magyar nyelven.

Ezer kösz, hogy lefordítottad és felraktad ide makkkiraly.

naggeri
Válasz want2push kommentjére
2008. márc. 12. 9:25

Huhh, én csak most vettem észre, hogy milyen értékes anyag van ebben a topikban. Sztem ez a cikk, illetve a téma amit érint abszolút hiánypótlónak számít magyar nyelven.

Ez egy Ctrl+C, Ctrl+V -s cikk. :) Jó hogy én is rátaláltam itt.

makkkiraly
Válasz want2push kommentjére
2008. márc. 12. 10:03

Őszintén szólva meg is lepődtem most mikor felléptem az akadémiára és láttam az ICM-s cikket. Annak idején mikor megcsináltam a fordítást semmi reakció nem jött rá egyedül naná hogy köszönte meg így azt hittem valami hülyeség és nem használja senki. Most meg ott figyel a főoldalon. Ezek szerint mégis csak jó valamire. Hát nagyon szívesen want2push:)

Dom
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. márc. 13. 14:19

Az ICM gyakorlati használatának az alapja, hogy az ellenfeleinket milyen range-re tesszük. A két véglet a Super Tight, ekkor bármilyen két lappal all-in emelünk, és az ultra loose ekkor csak ultra erős lappal megyünk all-in.

Ööö... ez nem pont fordítva van??

oes
Válasz Dom kommentjére
2008. márc. 13. 14:24

Ööö... ez nem pont fordítva van??

Logikus, hogy nem fordítva van: a tight inkább hajlamos a dobásra, mint a loose.

Dom
Válasz oes kommentjére
2008. márc. 13. 14:46

OK.

Teljesen félreértettem...

CrisRoniii7
Válasz Dom kommentjére
2008. márc. 13. 15:38

OK.

Teljesen félreértettem...

Úgy nézki nem voltam elég érthető :D;)

Dom
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. márc. 13. 18:14

Úgy néz ki nem voltam elég érthető :D;)

Nem...
Csak fejfájással valszeg nem vagyok vmi fitt.. :) agyilag.

netfalo
Válasz Dom kommentjére
2008. szept. 28. 17:23

vki nem tud egy cikket ami levezeti hogy kell az equity-t számolni?
kerestem de nem találtam:(

előre is köszi

illese
Válasz netfalo kommentjére
2008. szept. 28. 18:19

A harrington 3.ban van egy ugyanezen alapuló számítás feladatokkal. Jó ötletek. És van equity számítás is

Élő ügyfélszolgálat