Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

Shaikon
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 4. 18:36

Ha megnyered az 1 millát koccolj le fél évre ,mert ha fél év +1 napot külföldön élsz nem itt kell adóznod.Ha elmész egy adóparadicsomba fél évre max 10 millából megvagy és még jól is érzed magad .Az 50k- ig meg skrillre kitolod azt bekaphatják .

SajtiEgon
2015. máj. 4. 18:38

folyamatosan konzultálok 2 profi játékossal, akiket nem nevezek meg, azt hogy átadjam vagy "fogja valaki az egeret" azt továbbra is teljesen elvetem vagyis ezt ÉN fogom lejátszani. Természetesen a tanulás is része a felkészülésemnek mert az nyilvánvaló hogy anélkül hülyeség lenne elkezdeni.

DE egyelőre nem akarok álomvilágban élni. Ha csak az 1 millára fókuszálok akkor ideges leszek, idegesen pedig nem jó játszani. Az hogy már a 10knak is örülök "amiből vehetek egy használt kocsit" az egy tény, aki kicsit nem becsüli alapon innen már csak többet nyerhetek vagyis egyre nő a boldgoság is a kiesőkkel.

meglátjuk várom már a vasárnapot :)

Hajrá, azért csak alakul a dolog! :)

Jeeeee88
2015. máj. 4. 18:43

Rosszul álltok ehhez az egész kérdéshez... tök jó hogy mindenki bejutott a 6 fős döntőbe, de én inkább azon mesterkednék, hogy hogyan vegyem fel a kapcsolatot nemzetközi fórumokon a többi játékossal és dobnám szét a picsába a pénzt 6 felé. Mert ez az 50k - 1milla hu ez nagyon beteg...:) Ez esetben a variancia nem biztos hogy a barátunk lesz, am gl!

Shaikon
Válasz Jeeeee88 kommentjére
2015. máj. 4. 18:49

Rosszul álltok ehhez az egész kérdéshez... tök jó hogy mindenki bejutott a 6 fős döntőbe, de én inkább azon mesterkednék, hogy hogyan vegyem fel a kapcsolatot nemzetközi fórumokon a többi játékossal és dobnám szét a picsába a pénzt 6 felé. Mert ez az 50k - 1milla hu ez nagyon beteg...:) Ez esetben a variancia nem biztos hogy a barátunk lesz, am gl!

Aha . Mert az olyan egyszerűen menne. És mi a biztosíték ,hogy a nyertes odaadja a részed ?+ player transzferrel áttol 200k t mindenkinek nem lesz feltünő a ps -nek ,kicsit sem . Azt az időt inkább tanulásra
fordítsa .

naggeri
2015. máj. 4. 18:54

folyamatosan konzultálok 2 profi játékossal, akiket nem nevezek meg, azt hogy átadjam vagy "fogja valaki az egeret" azt továbbra is teljesen elvetem vagyis ezt ÉN fogom lejátszani. Természetesen a tanulás is része a felkészülésemnek mert az nyilvánvaló hogy anélkül hülyeség lenne elkezdeni.

DE egyelőre nem akarok álomvilágban élni. Ha csak az 1 millára fókuszálok akkor ideges leszek, idegesen pedig nem jó játszani. Az hogy már a 10knak is örülök "amiből vehetek egy használt kocsit" az egy tény, aki kicsit nem becsüli alapon innen már csak többet nyerhetek vagyis egyre nő a boldgoság is a kiesőkkel.

meglátjuk várom már a vasárnapot :)

Na hát ez már legalabb valami. Az meg h hogyan intezed a tobbit (atadod e vagy sem) az total a te dolgod.
itt az verte ki a biztosítékot a többségben h mennyire felelőtlenül kezelted az egeszet, pedig nyilvan nem vagy abban az anyagi helyzetben (dolgozol 8 oraban szoval hacsak nem vagy vmi oriasi cegnek a legelso embere..) Lenyeg h hallgass a coachokra es az isten szerelmere" takarodj el" betegszabira draga szent szuzmariam. :)

Fiatal
Válasz Shaikon kommentjére
2015. máj. 4. 18:56

Ha megnyered az 1 millát koccolj le fél évre ,mert ha fél év +1 napot külföldön élsz nem itt kell adóznod.Ha elmész egy adóparadicsomba fél évre max 10 millából megvagy és még jól is érzed magad .Az 50k- ig meg skrillre kitolod azt bekaphatják .

10 millából?Annyiból a legtöbb országban megél nem csak fél évet:)Go Thailand::D

TooBigJoe
Válasz naggeri kommentjére
2015. máj. 4. 19:11

Nem kerdes h atadnek e egy ilyen jatekot egy olyannak aki ebben x eve sikeres es a legmagasabb szinten tolja. Az is biztos h lesz olyan aki ezt megteszi ( ha minimalis agya van barkinek a 6bol) es ez abszolut ne vedd tamadasnak. De ha elottem lenne egy ilyen lehetoseg öcsém en mar vagy 10top pro mttssel/sng sel beszeltem volna errol, akar az uzleti reszerol.
Ember, ez b@szod 1millio dollar!!!!
Felfogtad?
Erre te itt jossz ezzel a baromsaggal amit irsz hogy majd te nezegeted a nickeket meghat dolgozo ember vagyok bla bla.. uristen, gondolj bele utolag akkor lehetsz csak csalodott ha nem tettel meg MINDENT azert h megszerezd az 1.helyet. Mert az h te majd bizol itt a szerencsedben aztan callozol 99 el ahogy irtad, ez brutal amator es ne haragudj szanalmas gondolkodas. Persze megnyerheted, es tenyleg GL! de ha azt nezzuk hogy lenne ra nagyobb eselyed, egyertelmuen nem kerdes.

+1 Ébresztő Million!

TooBigJoe
Válasz vargepard kommentjére
2015. máj. 4. 19:32

Ne adj el semmit, egy kesgémesre meg ne adj, játszd azt amit eddig. Arra, hogy behúzd nem sok esélyed van, reálisan 2-3 hely legyen a cél, de HU-ba bármi lehet. Végülis neked ez már( és másnak is egy ***** jó pénz lenne)+ EV. Mivel ez jokerstars ezért bármi lehet. Sok .koska még életében nem volt mtt-én top 3-ba nem, hogy ennyi pénz küszöbén, ez már a te döntésed, minden, ha szar, ha nem nem. Én már voltam nem egy mtt top 3-ba és tudom milyen érzés, de egy full keses playa(tisztelet a kivételnek) nem is tudja milyen az.

WTF muhaha

csiga19794
Válasz TooBigJoe kommentjére
2015. máj. 4. 19:47

WTF muhaha

+1 :)

sawwee
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. máj. 5. 1:22

Amit ír, az szerintem sántít: a várható értéked nem 1milla, hanem csak (1150k/6=) 180k+10k (utóbbi már zsebben), szóval a fenti érték ötöde (persze én ennyinek az 1%-a elől se ugranék félre :D ).

(Szerk.: Jah, mondjuk még ennyi se, ha fissként leülsz majdan mondjuk még egy fissel meg 4 próval...)

A megnyerés esélyének 1%-os növekedését említettem, és azt írtam rá, hogy kb. $10K. Ami bizony annyi, illetve egy egész picit kevesebb, mivel a többi helyezés is kap pénzt, de épp ezért szerepelt a mondatomban, hogy "kb.", vagy "közel". (Már nem tudom, hogy egészen pontosan melyik szót említettem, és nem keresem vissza.)

Szerk.: Látom közben, Theobell kolléga már elmagyarázta pontosan.

Élő ügyfélszolgálat