nem sanszos :D egyrészt valószínűleg ők se hülyék akik meg segíteni fognak nekik azok meg pláne nem :) egyébként GL bárhogy is döntesz de szerintem fogadd meg az emberek tanácsát :)
Ha már ide eljutottál h felvetted a kapcsolatot pár emberkével,már megérte ez a topic!Vedd komolyan,ne az legyen h majd lesz valami!Ha mindent megteszel érte nem lesz hiányérzeted!Gl vasárnap!:)
Miért neked kell megnyerned?
Ha tied az egy milka , büszke magyarként hangoztatjuk: lám a mi fiunk nem csalt!
Természetesen a média is felkapja az ügyet. Te becsületes emberként kifizetés az állam részét. A politikusok pedig azt mondják : baszki jó üzlet ez a póker...
Plussz Mo.-n elindul egy pokerboom....
Ez az én álmom, kívánom a tied is teljesüljön!
Én inkább kitelepíteném külföldre a nekem fontos embereket abból a 100 misiből, minthogy a kedves kormány lenyúlja...
Én inkább kitelepíteném külföldre a nekem fontos embereket abból a 100 misiből, minthogy a kedves kormány lenyúlja...
Szép kis HU lesz, az egyszer biztos. Ti mit csinálnátok, ha odakerülnétek és egál sztekkről kezdve az ellenfélnek elmenne a nete és sit outra kerülne? A fél világ titeket néz, a tét 1 millió dollár. Gyorsan szétrabolnátok? :D
Ti mit csinálnátok, ha odakerülnétek és egál sztekkről kezdve az ellenfélnek elmenne a nete és sit outra kerülne? A fél világ titeket néz, a tét 1 millió dollár. Gyorsan szétrabolnátok? :D
Szép kis HU lesz, az egyszer biztos. Ti mit csinálnátok, ha odakerülnétek és egál sztekkről kezdve az ellenfélnek elmenne a nete és sit outra kerülne? A fél világ titeket néz, a tét 1 millió dollár. Gyorsan szétrabolnátok? :D
király ez a szurkolótábor köszi a biztatást mindenkinek, megteszek mindent ami tőlem tellik
Mivel van bejelentett munkahelyed így nem kell közel 50% ot adóznod. Sokkal kevesebbet kell. De én nem kérném le magyar bankba a pénzt, és nem is fedném fel az inkognitómat a helyedben.