Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

btomi93
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 5. 11:48

nem sanszos :D egyrészt valószínűleg ők se hülyék akik meg segíteni fognak nekik azok meg pláne nem :) egyébként GL bárhogy is döntesz de szerintem fogadd meg az emberek tanácsát :)

Rudolf
2015. máj. 5. 12:35

Ha már ide eljutottál h felvetted a kapcsolatot pár emberkével,már megérte ez a topic!Vedd komolyan,ne az legyen h majd lesz valami!Ha mindent megteszel érte nem lesz hiányérzeted!Gl vasárnap!:)

Palesz76
2015. máj. 5. 12:48

Miért neked kell megnyerned?
Ha tied az egy milka , büszke magyarként hangoztatjuk: lám a mi fiunk nem csalt!
Természetesen a média is felkapja az ügyet. Te becsületes emberként kifizetés az állam részét. A politikusok pedig azt mondják : baszki jó üzlet ez a póker...
Plussz Mo.-n elindul egy pokerboom....

Ez az én álmom, kívánom a tied is teljesüljön!

Marcow
2015. máj. 5. 12:55

Én inkább kitelepíteném külföldre a nekem fontos embereket abból a 100 misiből, minthogy a kedves kormány lenyúlja...

Szerencsekerék
Válasz Marcow kommentjére
2015. máj. 5. 13:02

Én inkább kitelepíteném külföldre a nekem fontos embereket abból a 100 misiből, minthogy a kedves kormány lenyúlja...

" Mikor a nép fele úgy gondolja, hogy nekik nem kell dolgozni és adót fizetni mert a
másik fele úgyis eltartja. És mikor a másik fél rájön arra, hogy
akármennyit dolgozik, a kormány a fizetésük felét arra költi állandóan
aki nem csinál semmit. Ez a kezdete annak, hogy az a nemzet a bukás felé
halad. "

van Gerwen
Válasz Szerencsekerék kommentjére
2015. máj. 5. 13:07

Szép kis HU lesz, az egyszer biztos. Ti mit csinálnátok, ha odakerülnétek és egál sztekkről kezdve az ellenfélnek elmenne a nete és sit outra kerülne? A fél világ titeket néz, a tét 1 millió dollár. Gyorsan szétrabolnátok? :D

Szerencsekerék
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 5. 13:13

Ti mit csinálnátok, ha odakerülnétek és egál sztekkről kezdve az ellenfélnek elmenne a nete és sit outra kerülne? A fél világ titeket néz, a tét 1 millió dollár. Gyorsan szétrabolnátok? :D

Húznám az időt hátha visszajön a nete! Ellenem esély sem lenne a sit outra mert mindenki disconett viszont fordítva nekem azonnal sit out és vége

SajtiEgon
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 5. 13:23

Szép kis HU lesz, az egyszer biztos. Ti mit csinálnátok, ha odakerülnétek és egál sztekkről kezdve az ellenfélnek elmenne a nete és sit outra kerülne? A fél világ titeket néz, a tét 1 millió dollár. Gyorsan szétrabolnátok? :D

Nem is kérdés! :D

(De szerintem ezt a meccset azért fogja figyelni valaki csősz péestől is, és meg fog próbálni valamit tenni s addig felfüggeszti a csörtét.)

csombcont
Válasz Palesz76 kommentjére
2015. máj. 5. 13:23

király ez a szurkolótábor köszi a biztatást mindenkinek, megteszek mindent ami tőlem tellik

Mac Hine
2015. máj. 5. 13:48

Mivel van bejelentett munkahelyed így nem kell közel 50% ot adóznod. Sokkal kevesebbet kell. De én nem kérném le magyar bankba a pénzt, és nem is fedném fel az inkognitómat a helyedben.

Élő ügyfélszolgálat