Milyen érdekes, hogy birst, bélát vagy iteot nem látni sosem ilyen topikokban panaszkodni.
Ja tudom, az a bizonyos jó kalap.. Ez nagyon gáz srácok.
Milyen érdekes, hogy birst, bélát vagy iteot nem látni sosem ilyen topikokban panaszkodni.
Ja tudom, az a bizonyos jó kalap.. Ez nagyon gáz srácok.
Fiatal:
igen, nem... :)
Kemény, hogy minden topik át tud alakulnak csalnak a termek topikká... :D
Nyilván akik a boom korszakban a mezőny előtt jártak bőven és megszedték magukat könnyebb tolni nagyobb téten mint aki most akar felépítkezni. + közel sem nyernek már ők sem annyit mint abban az időben! Időben léptek és nagy részük saját pénze kockáztatása nélkül tolja a magasabb MTT-k et, nyilván van kivétel!
Totya nagyon jó példa erre, neki nem jutott szponzor nem is tudja a régi magát hozni. Picit könnyebb hs versenyeken betolni a tőt +ev szerint más pénzéből mint saját pénzből :))
egyszerűen csak annyi a magyarázat erre a "csalik a terem" teóriára hogy könnyebb másokat "egy felsőbb hatalmat" hibáztatni mint hogy magunkba nézzünk és belássuk hogy nem teszünk annak érdekében eleget esetleg alapból a képességeink nem engedik hogy magasabb szinteken játszunk és nyerjünk a pókerrrel
Akinek 1 évben 1 max két hónapnál tovább adja a PS az kiválasztott ez fix!!!
Lehet vitatkozni de az engem nem érdekel!!!!
:)):)):))
Csombcont láttad egyébként a versenyt, vagy csak jött az értesítés ?
üdv újra :)
nah 05.01. óta először játszottam. Jópár tréning anyagon túl vagyok és gondoltam lökök egy 15 dolcsis 6 maxot önbizalomnövelőnek és hogy kipróbáljam a felelevenitett sit and go ismereteket. Tudom egy verseny nem sok meg minden de behuztam az első helyet pedig volt ott jó játékos is pl Mikel Unanue
Bár vasárnap nem ugyan az lesz a szitu mint most de halad a felkészülés :) btw ezt a sessiont szivesne közkézre adnám széttépésre valahogy:)
ott ültem előtte tesómmal és majdbesz.rtunk mikor már 500+-an voltunk és másodpercek alatt a döntő asztalon voltunk aztán meg bejött. AZ utolsó 5 leosztásra nem is emlékszem:D:D