ja amugy képzeljétek megkeresett a PS bloggere és kérdezgetett emailben meg képet akar meg ilyesmiket. ÉN továbbra is teljesen anonim akarok maradni mint eddig és a jövőben is mit gondoltko erről?
Nehéz lesz anonimnak maradni, pláne ha behúzod. Mivel a PS-nek ez egy nagyon jó reklám, joggal várja el, hogy megtedd amit kérnek. Még az sem lepne meg ha a promó kiírásban benne lenne valami ez irányú kötelezettség.
Az en velemenyem, hogy valaszolj nekik
betunkent 5$ert. Terkozzal:)
Úristen és még meg is magyarázod
1-2-5-10-25 centes huszárok osztják itt az észt, posztolják a menő képeket stb.
Ha rám hallgatsz akkor elkönyveled szerencsés voltál "nem kicsit" behívtak az élő adásba csak itt a 10k már garantált. A győztest már kiválasztották ez biztos akár még te is lehetsz. De egy biztos ha odahívod a világ top100 játékosát akkor sincs garancia hogy a top4 be jutsz!!!
Egy SNG 1000% lutri ne foglalkozz az inasokkal, akik beszélik a semmit, hogy fogadj prot aki 50k verseny után nyerő. et egyszeri lehetőség, vagy dobja vagy nem
Nehéz lesz anonimnak maradni, pláne ha behúzod. Mivel a PS-nek ez egy nagyon jó reklám, joggal várja el, hogy megtedd amit kérnek. Még az sem lepne meg ha a promó kiírásban benne lenne valami ez irányú kötelezettség.
Ilyenek tudtommal csak az élő verseny promóknál szoktak lenni. Szerintem végigolvastam ennek is a T&C-jét és nem emlékszem ilyesmire.
Az egymillát nyerő orosznak (jaj csak nehogy most ebből is flame legyen :D) is kellettt fényképet küldenie,de a neve már nem szerepelt a pokerstars blogban.Szóval sztem ne parázz,küldesz egy olyan fényképet ahol még anyukád sem ismer rád és letudva.
ja amugy képzeljétek megkeresett a PS bloggere és kérdezgetett emailben meg képet akar meg ilyesmiket. ÉN továbbra is teljesen anonim akarok maradni mint eddig és a jövőben is mit gondoltko erről?
Az egymillát nyerő orosznak (jaj csak nehogy most ebből is flame legyen :D) is kellettt fényképet küldenie,de a neve már nem szerepelt a pokerstars blogban.Szóval sztem ne parázz,küldesz egy olyan fényképet ahol még anyukád sem ismer rád és letudva.