ja amugy képzeljétek megkeresett a PS bloggere és kérdezgetett emailben meg képet akar meg ilyesmiket. ÉN továbbra is teljesen anonim akarok maradni mint eddig és a jövőben is mit gondoltko erről?
Egyébként, ha deal nem is lehetséges, azért akivel tudnám felvenném a kapcsolatot és megegyeznék, hogy aki nyer az pár 10k-val dobja már meg a másikat. Veszteni nem veszthetsz semmit, ha csak egy ember is belemenne, már növeled a nyerési esélyeid, persze előtte megkérdezném a supportot lehet-e ilyet:D
Egyébként, ha deal nem is lehetséges, azért akivel tudnám felvenném a kapcsolatot és megegyeznék, hogy aki nyer az pár 10k-val dobja már meg a másikat. Veszteni nem veszthetsz semmit, ha csak egy ember is belemenne, már növeled a nyerési esélyeid, persze előtte megkérdezném a supportot lehet-e ilyet:D
Ha behúzod még Lindát is be(meg)húzhatod :)
Napszemüveggel mehet a kép, nagyon ne erőltesd amúgy, nehogy bekerülj az M1 híradóba, bár ott úgyis elbasznák a neved :)
ja amugy képzeljétek megkeresett a PS bloggere és kérdezgetett emailben meg képet akar meg ilyesmiket. ÉN továbbra is teljesen anonim akarok maradni mint eddig és a jövőben is mit gondoltko erről?
Baromság. Én megkereslek, hogy küldj már a fizudból ha elutalta a céged, küldenél?
Küldj egy képet, amin hajléktalannak nézel ki, hátha megsajnálnak és a Te javadra állítják be az RNG-t;) BTW szerintem anonimként nem lehet nyerni:p
Egyébként a hu részével mennyire vagy képbe? Szerintem az a minimum ha már nem nem egyeztél meg senkivel meg nem vettél órákat hogy legalább 1 hu játékost felkeress. Az lesz a legfontosabb, ott lesz a legnagyobb különbség. és ott lesz a legnagyobb hiba ha feszesebben játszol mint kellene.