Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

Mac Hine
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 7. 0:03

ja amugy képzeljétek megkeresett a PS bloggere és kérdezgetett emailben meg képet akar meg ilyesmiket. ÉN továbbra is teljesen anonim akarok maradni mint eddig és a jövőben is mit gondoltko erről?

Mondd meg nekik, hogy kizárólag akkor küldesz, ha soha semmilyen körülmények közt nem hozzák nyilvánosságra.

VTomi24
2015. máj. 7. 0:05

Egyébként, ha deal nem is lehetséges, azért akivel tudnám felvenném a kapcsolatot és megegyeznék, hogy aki nyer az pár 10k-val dobja már meg a másikat. Veszteni nem veszthetsz semmit, ha csak egy ember is belemenne, már növeled a nyerési esélyeid, persze előtte megkérdezném a supportot lehet-e ilyet:D

Mac Hine
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. máj. 7. 0:23

Egyébként, ha deal nem is lehetséges, azért akivel tudnám felvenném a kapcsolatot és megegyeznék, hogy aki nyer az pár 10k-val dobja már meg a másikat. Veszteni nem veszthetsz semmit, ha csak egy ember is belemenne, már növeled a nyerési esélyeid, persze előtte megkérdezném a supportot lehet-e ilyet:D

Baromság. Én megkereslek, hogy küldj már a fizudból ha elutalta a céged, küldenél?

Shaikon
2015. máj. 7. 0:44

Ha behúzod még Lindát is be(meg)húzhatod :)

gorcsev01
2015. máj. 7. 1:22

Napszemüveggel mehet a kép, nagyon ne erőltesd amúgy, nehogy bekerülj az M1 híradóba, bár ott úgyis elbasznák a neved :)

Wildcatfish
2015. máj. 7. 1:29

ja amugy képzeljétek megkeresett a PS bloggere és kérdezgetett emailben meg képet akar meg ilyesmiket. ÉN továbbra is teljesen anonim akarok maradni mint eddig és a jövőben is mit gondoltko erről?

Semmi infot ne adj ki , hasznod nem lesz belölle károd annál több lehet.

PL:
Legalább 2 játékosról tudok akiket NAV-al zsaroltak

VTomi24
Válasz Mac Hine kommentjére
2015. máj. 7. 5:21

Baromság. Én megkereslek, hogy küldj már a fizudból ha elutalta a céged, küldenél?

Hát ez pont ugyanaz, tényleg:confused: és mit is veszítesz?

Ultar
Válasz VTomi24 kommentjére
2015. máj. 7. 5:35

Küldj egy képet, amin hajléktalannak nézel ki, hátha megsajnálnak és a Te javadra állítják be az RNG-t;) BTW szerintem anonimként nem lehet nyerni:p

Szerintem olyan képet kellene küldened, melyen a háttérben kivehető a monitorod, melyen a 'stars kliense látszik, meg az, hogy pörögnek az auto spin- ek valamelyik slot- on. Esetleg az asztalodra biggyeszthetnél néhány kabalát, mittudomén naaaagy szerencsepatkót, ilyesmit, s érdemes lehet megjeleníteni valahol a fotón egy rakat piát is... ;)

lecso10
2015. máj. 7. 5:59

Százalékért cserébe felajánlok egy nagyon jó minőségű képet magamról, mint ha én nyertem volna, azt elküldheted nekik. :D

btomi93
2015. máj. 7. 7:15

Egyébként a hu részével mennyire vagy képbe? Szerintem az a minimum ha már nem nem egyeztél meg senkivel meg nem vettél órákat hogy legalább 1 hu játékost felkeress. Az lesz a legfontosabb, ott lesz a legnagyobb különbség. és ott lesz a legnagyobb hiba ha feszesebben játszol mint kellene.

Élő ügyfélszolgálat