Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

V.Peti
Válasz malacka001 kommentjére
2009. febr. 10. 12:59

első kettő teljesen okés push.

harmadikban lehet kivárok, mert a következő 2. körben a nagyvak ha rátolod nagyon szűk rangel callolhat le.

szerintem heteken belül megyek 20ra, remélem találkozunk.

ceewyl
2009. febr. 10. 13:55

.

Első kettő teljesen standard push nálam is.

Harmadik az érdekes kérdés. Ha eddig aktív volt az asztal (vagy csak a CL), és úgy érzed, utána nem lett volna alkalmad lopni, akkor jó a push.
Passzívabb asztal esetén inkább kivártam volna egy sb, btn vagy co pusht /esetleg egy walkot :)/, de ez sem volt rossz szerintem.

malacka001
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 10. 14:09

Ha többen is úgy látjátok hogy jó push, akkor megnyugodtam. Bár elég gyakran nem jól jövök ki ezekből a move-okból. A másik kérdés hogy kell-e ide Ax vagy hasonló lap, vagy lehet tolni any-2 val?

1blackknight
2009. febr. 10. 15:52

Tapasztalatom szerint ilyenkor ha valamelyik ss ászt lát azonnal push.Amúgy érdemesebb várni egy jobb lapra,amíg van zseton,addig esély is van.

szigma
Válasz szigma kommentjére
2009. febr. 10. 20:21

Csak félig vág a témába:
Milyen indokokat tudnátok felhozna ha választani kellene a DoN illetve a turbo SNG mellett.

Ha jól értem ceewyl is a simával kezdte és innét váltott a DoN. Milyen megfontolásból? Gondolom kisebb a szórás és talán több is mehet párhuzamosan egymás mellett (DoN), és ahogy olvasom jó játékkal a rendes SNG-hez közeli ROI-t is lehet hozni (turbo-ra még inkább igaz lehet mert ott az alacsonyabb ROI a rövidebb játékidővel kompenzálódik).
Csak nekem az nem tetszik, hogy adott esetben AA, KK preflop dobni kell :)

Erre esetleg valaki?

jascsak
2009. febr. 10. 22:29

1-2 talán megpróbálhatnál előbb mozdulni 1200 zseton 150BB
2 Q8o megadás? nem volt szerencséd
3 AQo megadás is necces ha veszít és bukja a vakokat is gyakorlatilag
ugyan abban a helyzeben lesz mint a többi

ceewyl
Válasz jascsak kommentjére
2009. febr. 10. 23:05

1-2 talán megpróbálhatnál előbb mozdulni 1200 zseton 150BB

Miért is?

ceewyl
Válasz szigma kommentjére
2009. febr. 10. 23:07

Erre esetleg valaki?

Nekem a fele akkora fee és a szinte állandóan induló asztalmennyiség a fő érvem.

Steveeland
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 11. 0:00

És ez mitől +$EV?

Na ez egy jó kérdés :) Szóval nem az? Nem annyira shorty az a shorty ogy gyorsan kihulljon, én meg ilyenkor szeretem legalább szinten tarrtani a stacket. SBről elg széles a push range nálam. lehet ez hiba :)

hgt1
Válasz Polacheck kommentjére
2009. febr. 11. 0:21

Kérdéses handek:

1. Push/fold?

en itt pusholnek, a TT viszonylag jo handnek mondhato, nincs ertelme tovabb varni sztem.

2. Push/fold?

itt szinten pusholnek, neked van a legkevesebb zsetonod, nagyon senkin nincs mar FE-d igy a megfelelo szituacio helyett erdemesebb egy megfelelo lapot keresni sztem amivel barki ellen be lehet tenni...

3. Call/fold?

en itt dobnek, ekkora vakoknal nem vagy meg rakenyszerulve a callra, eleg sok lappal dominalhat / lehet coinflip, en inkabb keresnek vmi olyan alkalmat ahol en tolhatom be...

4. Raise/push/fold?

itt sztem a push/fold szoba sem johet, sima standard raise. ha callt kapsz akkor meg mindig el tudod engedni egy magas flopon ha eroskodik az nmy es jatszhatsz tovabb egy normalis stackel. 3 bet shovera jo lehet a call/fold is az mar inkabb read fuggo sztem.

Élő ügyfélszolgálat