Ugyan nem Donpro vagyok, de válaszolok.
Itt úgy tudom mindenki a Holdem Managert használja.
Ceewyl írt még valamikor egy cikket a DoN-ban használható statokról, olvasd át:
Póker blogok / ceewyl / Don SnG vs. Holdem manager | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Az enyém részletesen:
1.:Name/hands
2.:vpip/pfr/raise1st/3bet/f23bet
3.:steal/bbfold2steal/f2resteal/cbet/f2cbet
És akkor még valami, ami normál vakemelkedésű donoknál jól jön, ahol rengeteget kell lopni(gyak any2), ugyanis sok embernek van kedvenc lopó pozíciója, és én ezt szeretem egyből látni.Tehát 4. sorban részletezve:
4.:co steal/btnsteal/sbsteal
Azert egy 20+ asztalos multitable session mellett ezeket kielemezni, hogy restealelj...........respekt :-D
Üdv a 20-as klubban Paste!
3betelünk-3betelünk? :D
Hogy játszol amúgy, mert láttalak 9 körül egyszer, meg mostanában vagy 3 asztalon? Pedig nagyjából mindegyiken voltam ami elindult.
Vagy csak próbaüzem volt?
Üdv a 20-as klubban Paste!
3betelünk-3betelünk? :D
Hogy játszol amúgy, mert láttalak 9 körül egyszer, meg mostanában vagy 3 asztalon? Pedig nagyjából mindegyiken voltam ami elindult.
Vagy csak próbaüzem volt?
HUD-rol volt szo, en is megmutatom az enyemet.
Felül: Hand/BB/név rövidítve/VPIP/PFR
Alul: steal SB/steal D/fold23bet/szunet/BB call vs. steal/BB 3bet vs. steal
BB szam csak akkor latszik, ha lemegy 10 ala, illetve akkor ugyanolyan szinu lesz mint a nev, 10 alatt egyik szin, 5 alatt masik. Egyebkent fekete, es nem latszik.
Ami jo az also sorban, hogy a tolem jobbra levoknel a lopas stat van kozelebb, a tolem balra levoknel pedig hogy mit reagalnak lopasra.
HUD-rol volt szo, en is megmutatom az enyemet.
Felül: Hand/BB/név rövidítve/VPIP/PFR
Alul: steal SB/steal D/fold23bet/szunet/BB call vs. steal/BB 3bet vs. steal
BB csak akkor latszik, ha lemegy 10 ala, illetve akkor ugyanolyan szinu lesz mint a nev, 10 alatt egyik szin, 5 alatt masik.
Ami jo az also sorban, hogy a tolem jobbra levoknel a lopas van kozelebb, a tolem balra levoknel pedig hogy mit reagalnak lopasra.
Amikor lopni akarsz valakitől, akkor nem az a lényeg hogy hány százalékban dobja?Úgyértem nekem aztán mindegy hogy mi okból nem fog sikerülni a lopás, azért mert callol, vagy azért mert 3betel.
Csak ránézek a dobás százalékra, és ha elég magas (70+), akkor mehet a menet.
Most nézegetem, ugye a sharkscope leaderboardot nullázták, és én HM szernint idén 678$-t kerestem donokkal , mégsem látom magam a listában.
Legalább egyszer adatna meg :D
Most nézegetem, ugye a sharkscope leaderboardot nullázták, és én HM szernint idén 678$-t kerestem donokkal , mégsem látom magam a listában.
Legalább egyszer adatna meg :D
Ahh mennyei öröm :D