HUD-rol volt szo, en is megmutatom az enyemet.
Felül: Hand/BB/név rövidítve/VPIP/PFR
Alul: steal SB/steal D/fold23bet/szunet/BB call vs. steal/BB 3bet vs. steal
BB szam csak akkor latszik, ha lemegy 10 ala, illetve akkor ugyanolyan szinu lesz mint a nev, 10 alatt egyik szin, 5 alatt masik. Egyebkent fekete, es nem latszik.
Ami jo az also sorban, hogy a tolem jobbra levoknel a lopas stat van kozelebb, a tolem balra levoknel pedig hogy mit reagalnak lopasra.
Telepítettem a Holdem Managert, az asztalokat felismeri, de magát a HUD-ot nem helyezi ki. Auto importálásnál azt írja ki: auto update did not find any new files... traying again in 5 seconds...
Mi lehet a probléma? elég noob vagyok sorry :$
Telepítettem a Holdem Managert, az asztalokat felismeri, de magát a HUD-ot nem helyezi ki. Auto importálásnál azt írja ki: auto update did not find any new files... traying again in 5 seconds...
megnéztem cashgame asztaloknál működik rendesen, pedig jól van beállítva minden, mentési mappa stb
Milyen betűtípust használsz?
Illetve milyen értékek mellet milyen színezést használtok?
Játék közben figyeld ugyanitt, hogy olvas-e be közben HH-kat.
HM-ben hol lehet beállítani, hogy a névből hány karaktert jelenítsen meg a HUD? Egyáltalán lehet ilyet?
HM-ben hol lehet beállítani, hogy a névből hány karaktert jelenítsen meg a HUD? Egyáltalán lehet ilyet?
Hudot használók segítségét kérném. Én az iPokeren tolom a DoNokat, azonban csak pár napja döntöttem úgy, hogy megkönnyítem a dolgom és hud-ot fogok használni. Számomra a PT3 az ismert, ezért beneveztem a 60 napos trial verzióra, azonban ahogy itt a fórumot nézem, a donosok közül szinte mindenki a Holdem Managert használja. Miért esett rá a választásotok? Árban kb. ugyanaz mindkettő. Talán könnyebben kezelhető, vagy miben tud többet a PT-nél? Egyébként most verem a fejem a falba, hogy eddig nem használtam trackert, jelentősen megkönnyíti a döntéseimet. Megköszönném, ha valaki felkapcsolná nálam a villanyt. :-)