Hudot használók segítségét kérném. Én az iPokeren tolom a DoNokat, azonban csak pár napja döntöttem úgy, hogy megkönnyítem a dolgom és hud-ot fogok használni. Számomra a PT3 az ismert, ezért beneveztem a 60 napos trial verzióra, azonban ahogy itt a fórumot nézem, a donosok közül szinte mindenki a Holdem Managert használja. Miért esett rá a választásotok? Árban kb. ugyanaz mindkettő. Talán könnyebben kezelhető, vagy miben tud többet a PT-nél? Egyébként most verem a fejem a falba, hogy eddig nem használtam trackert, jelentősen megkönnyíti a döntéseimet. Megköszönném, ha valaki felkapcsolná nálam a villanyt. :-)
Ha már a statokról esett szó, egy kérdés: Ti, hogy szűritek a statjaitokat, hogy a különböző vakszinteken ne mindig ugyanazt írja ki? Én így próbálom, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb.
Ha már a statokról esett szó, egy kérdés: Ti, hogy szűritek a statjaitokat, hogy a különböző vakszinteken ne mindig ugyanazt írja ki? Én így próbálom, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb.
Nevet 2 féle képpen lehet választani, a misc-ben van "Name" és "Abb.Name" is.
Én úgy csináltam 3 karakternyi nevet, hogy abb.name-et tettem be, és a decimals legördülő menüben 2-t állítottam be.
Én használtam sokáig mind a két programot, mindkettőnek meg vannak az előnyei. PT-ben én jobban szerettem a szűrőket, a HM viszont sokkal átláthatóbb és valamivel gyorsabb is. Régebben a PT HUD-ja borzalmas volt, most már egész jó. MIndent összevetve nekem a HM a nyerő, de majd a prok is nyilatkoznak.
Nem nyilatkozhatok a pro-k nevében, de mindegyik HM-et használ.
Köszi az infót, ahogy nézem a pro-k nem nyilatkoznak.:-(
A pro jelzőnél sztem Tim6:10 többek között rátok gondolt. Köszi a válaszokat, megfontolom.
Köszi az infót, ahogy nézem a pro-k nem nyilatkoznak.:-(
[pokerhandreplays]2870747[/pokerhandreplays]