Miking
Válasz malacka001 kommentjére
2009. febr. 19. 15:34
Ok!
Igazad van!
Tehát mivel ez DoN, ezért a határeset szitukat szerintem kerülni kell ebben az esetben. Azaz egy marginális lappal, hogy mikor dobunk és mikor nyomulunk ezerrel összetettebb kérdés. Tehát az alapjáték postflop, majd preflop, itt szerintem más mint a készpénzes játékban. Vagyis preflop játékot itt sokkal jobban meg lehet tanulni. Ez ugye hiányossága a kezdőknek (nekem is)!
DoN esetében nem igazán van előjáték (10 dodin játszom)
Az általad leírt eset tutkó akkor, ha készpénzben vagy tornát játszunk(?).
Ui.:
Ne személyeskedjetek már..... a faszom.
Miközben írtam és visszolvastam rájöttem, hogy hülyeség amit írok vagy mégsem? Most nem tudom?
Érted mit szeretnék kihozni ebből, vagy ez.....
Steveeland
2009. febr. 19. 15:42
Igen, ezért írtam amit írtam :)
Steveeland
Válasz Steveeland kommentjére
2009. febr. 19. 15:43
Ceewyl szabad megkérdezni az ipokeres nicked vagy titkos? :) Egy sharkscope erejéig kéne csak
Miking
2009. febr. 19. 15:48
Tényleg a sharkscopén, hogy tudom magam letiltani?
hgt1
2009. febr. 19. 16:12
Van valakinek valami ötlete?
ki kell birni =(
nem tudom hany asztalon jatszol de szerintem erdemes lenne 12-16on igy nem erzodik annyira a variancia h egy nap le tudsz jatszani 50-100 jatekot
hgt1
2009. febr. 19. 16:16
De hogy ne offoljam szét ezt a topikot itt van egy tegnapi hand Mivel egyenlőre leálltam a donokkal.
jo push nagyon rossz call, standard...
ceewyl
Válasz Miking kommentjére
2009. febr. 19. 16:54
Tényleg a sharkscopén, hogy tudom magam letiltani?
Sharkscope-n klikk a FAQ-ra, ott van egy olyasmi kérdés, hogy hogyan tudom magam törölni az adatbázisból, arra klikk, és ott lesz egy link, ahol ezt meg tudod csinálni.
(más oldalakon keresztül ugyanúgy meg tudnak nézni;))
ceewyl
2009. febr. 19. 16:55
Ceewyl szabad megkérdezni az ipokeres nicked vagy titkos? :) Egy sharkscope erejéig kéne csak
Titkos, nem vagyok rá büszke. :):)
ceewyl
2009. febr. 19. 17:04
Csak amikor megfelezem a br-emet 3 hét alatt kis buyinű versenyekkel, sng-kel, donokkal, akkor minden pofon nagyon tud fájni.
Ilyen velem is előfordult már, igaz a bankrollomnak csak kis része van PS-n, de ezt is átvészeltem valahogy (jó bankroll menedzsmenttel szerintem nem lehet gond).
Nem feltétlenül donos terembe akarok menni, hanem ahol mtt-k sng-k és esetleg donok miatt érdemes vátani.
Szerintem csak a Full Tilten van még normális vakstruktúra a nagy termek közül, de ott nincs DoN, viszont van sok SnG és MTT is.
Ipoker és ongame a DoN vakstruktúra miatt felejtős szerintem.
Kisebb hálózatakból még a Caket tudnám ajánlani.
De hogy ne offoljam szét ezt a topikot itt van egy tegnapi hand Mivel egyenlőre leálltam a donokkal.
Push az standard, call az határeset. Én deepstackként dobnék, de több nyerő játékostól is láttam már, hogy hasonló helyzetből megad.
Ennek gondolom az az oka, hogy a K7 any2card ellen kb. coinflip, így az esetek 50%-ban vége a tornának. Viszont ha veszít, akkor is marad egy 3600-as stackje, ami még bőven átlag feletti.
Így elsőre hülye callnak tűnhet, de szerintem van benne logika (lehet, hogy az ellenfél jelen esetben szimplán egy fish, és ilyen meg sem fordult a fejében :) ).
malacka001
Válasz ceewyl kommentjére
2009. febr. 19. 17:19
Push az standard, call az határeset. Én deepstackként dobnék, de több nyerő játékostól is láttam már, hogy hasonló helyzetből megad.
Ennek gondolom az az oka, hogy a K7 any2card ellen kb. coinflip, így az esetek 50%-ban vége a tornának. Viszont ha veszít, akkor is marad egy 3600-as stackje, ami még bőven átlag feletti.
Így elsőre hülye callnak tűnhet, de szerintem van benne logika (lehet, hogy az ellenfél jelen esetben szimplán egy fish, és ilyen meg sem fordult a fejében :) ).
Nem is a call-al van bajom, talán én is megadnám big stacként, bár jelenlegi állapotomban kétlem, hanem azzal hogy esik neki. A múltkorában írtam de utána már attól is elment a kedvem meg egyébként is felesleges de 25-ből 25-ször estem ki esélyesebb lappal. És ebből kb vagy 6-8 volt coinflip a többi minimum 65-35 volt, de ez a szám azóta csak nőtt.Amikor az volt a tét hogy kiesek vagy bent maradok, akkor semmivel sem tudtam nyerni.
Nem mondom, hogy tökéletesen játszom meg hogy nem hibázok de most egy kicsit besokkaltam. Amikor meg már atomfeszesen próbáltam meg játszani, akkor vagy megevett a vak vagy a monsteremet mákolták szét. Azért gondoltam esetleg egy kis változás talán jót tenne, de ebben sem vagyok biztos.