IGEN, és amikor azt veszed észre h 1 óra után is 10-ből 1 ember esett ki, majd a KK párodat lemákolja egy Q4, és kiesel, az már nem annyira derűs :D
Én is toltam kb. 1 hónapot ezeket a dupla vagy semmiket, de sajnos tényleg borzasztóan nagyokat lehet ingadozni, és jó, ha 5 - 10 % ROI-t ki tudtam hozni az egészből, mert akkora szerencsejáték megy ezeknél az asztaloknál, hogy minden azon múlik mikor mákolnak le.
Bubbleban mindenki hiperfeszes lesz, de az emelésedre olyan resteal megy néha, hogy csak nyekken az ember.
Ha meg toltam az ollét, akkor meg tényleg 22+ tól elfogadták, és úgy véreztek el az AK-k mint a szél.
A nyerési struktúra miatt, meg jóval többször kell 5-ben lenni, mint ahányszor kiesel, így iszonyat mennyiséget kell tolni, mire kiegyenlítődnek a mákolások.
Nem könnyű műfaj ez, én simán abbahagytam :)
ma lejátszottam közel 30-at 10-es téten starson, viszonylag jól sikerült, haton nem jutottam be csak.
egyik kiesésem: jó itt a push?
PokerStars No-Limit Hold'em, $10.00+$0.40 Tournament, 50/100 Blinds 10 Ante (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG+1 (t1970)
MP1 (t2130)
MP2 (t2030)
CO (t1150)
Button (t850)
Hero (SB) (t1525)
BB (t2050)
UTG (t3295)
Hero's M: 6.63
Preflop: Hero is SB with J, J
5 folds, Button calls t100, Hero raises to t1515 (All-In), BB calls t1415, Button calls t740 (All-In)
Flop: (t3950) 6, Q, 3 (3 players, 2 all-in)
Turn: (t3950) Q (3 players, 2 all-in)
River: (t3950) 2 (3 players, 2 all-in)
Total pot: t3950
Results:
Button had 7, 7 (two pair, Queens and sevens).
Hero had J, J (two pair, Queens and Jacks).
BB had K, Q (three of a kind, Queens).
Outcome: BB won t3950
a 77 engem újra tiltre tett :)
Teljesen jó a push szerintem.
Még 8-an vagytok, messze a vége, muszáj lesz potot nyerni. Egy megadó volt csak, teljesen jó a helyzet. Bigstack becallolhat coinflipre, de ez végig igaz lesz. A calloló is megadhatja a kis stackel, de ellene szinte biztos hogy 75-80%-od van. Szóval tökéletes a helyzet a pushra.
77-el mi a gond? :)
Teljesen jó a push szerintem.
Még 8-an vagytok, messze a vége, muszáj lesz potot nyerni. Egy megadó volt csak, teljesen jó a helyzet. Bigstack becallolhat coinflipre, de ez végig igaz lesz. A calloló is megadhatja a kis stackel, de ellene szinte biztos hogy 75-80%-od van. Szóval tökéletes a helyzet a pushra.
77-el mi a gond? :)
tegnapi versenyen is mr. 77 nyírt ki, most is nagyon szépen becsapdázott a rendkívül tudatosan átgondolt linejával.
köszi, akkor ugyanúgy gondoltuk a szitut.
jójó. de ő fogta a hentesbárdot a főtéri kivégzésnél. persze a hóhér mr. easy call for at best flip :(
ma lejátszottam közel 30-at 10-es téten starson, viszonylag jól sikerült, haton nem jutottam be csak.
a KQ call legalább annyira szörnyű megadás, mint a 77.
Egyik sem tudom, hogy mit gondolt.
A push tökéletes ebben az esetben.