Tököm karácsony, mehetek vásárolgatni. ehh... Ha nem lesz más, szétdobhatjuk a pontverseny vezetését mi ketten?!
Előre hányok a karácsonyi bevásárlástól, mindent most hétvégén kéne letolni, jó betegen. Niiiice.....
Ha nem lesz jelentkező én bevállalom a pontokat is, csak úgy állok hozzá hogy más is odaférjen :D
Én elszöszmötölök a pontokkal szívesen, de hogyan kapom meg az eredményeket? Hogy működik ez? Ja! Csak a Ps-en lesz a torna? Nekem mindegy, csak hogy tudjuk:)
Én elszöszmötölök a pontokkal szívesen, de hogyan kapom meg az eredményeket? Hogy működik ez? Ja! Csak a Ps-en lesz a torna? Nekem mindegy, csak hogy tudjuk:)
Az simán elég ha bevállalod hogy onnantól hogy hogy megvan az adott verseny ágrajza, meglesznek a pontok és már csak egy xls-ben kéne frissíteni az eredményt és minden forduló után kitenni.
No akkor mostantól no more spam (ez az utolsó), privát tornákkal kapcsolatban minden mehet majd ide:
https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-versenyek/14744-pa-heads-up-challange-2011-a.html#post265198
Aki jönne januártól a nagy mókára az is ott jelentkezzen please.
Hihetetlen mi megy ma megint.
5. combodraw vérzik el szaros pár ellen. Egyszerűen semmi nem tud leesni :)
YouTube - Heaven Street Seven: Valami
Hihetetlen mi megy ma megint.
5. combodraw vérzik el szaros pár ellen. Egyszerűen semmi nem tud leesni :)
YouTube - Heaven Street Seven: Valami
That is poker Jonas :) Next time :D
OFF: Ha tudsz keress meg :) fenn vagyok skype-on.