urbanpoet303
Válasz Krono kommentjére
2010. dec. 31. 18:03

Ti azt hogyan szoktátok elviselni, ha sorozatosan bukjátok a preflop allineket (AK vs AJ, stb). Stoploss, vagy toljátok neki, mint az őrült?

1.) En 50/100-as vakszintig igyekszem kerulni a 15 BB-nel nagyobb preflop all-ineket.

2.) Elottem szoloknak +1, amennyiben elegendo BI-d van az adott limitre, akkor siman lehet tolni a "minden nap x db-ot" modszerrrel. En konnyen tiltelek bukoban, es olyankor hajlamos vagyok elfelejteni, hogy ez csak playmoney, igy bennem 100 BI alatt fel sem merul egy adott szinten valo jatek ;)

Sword84
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. dec. 31. 18:03

Elrettentő példa, ez simán benne van és ezek csak 15 bi-s swingek.

Azért ilyen limiten nem kéne 15-20 buyines kilengéseknek gyakran előfordulni..... eléggé gyenge hozzá a mezőny......

urbanpoet303
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2010. dec. 31. 18:04

Kikapcs...

Hatalmas BUEK minden husangos akademiasnak. CU next year! :)

Sobi
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2010. dec. 31. 18:52

Buék

BUÉK mindenkinek!
GL az új évben!

Dfire
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. dec. 31. 19:24

Szar helyzet. Itt azzal kell számolni, hogy a call csak abban az esetben jó, ha riveren calloljuk az AI-t.

Mit verünk? Az AIR-t, valamint az Ax-t, feltéve, hogy x>5.

Elképzelhető, hogy enemy rácsapott AIR-el a turn checkedre, és védi a sorát az FD-től. Ezt nem annyira tartom valószínűnek, mert így a legtöbbször nem fog value-t kiszedni belőled.

Set, 2 pár ilyetén mód való megjátszása szintén valószínűtlen, mert azzal floppon visszaemel.

Amennyiben többször játszott SB-n ilyen aggro line-t, amivel dobatott Téged, akkor check/calloznám annak reményében, hogy AIR-el lépi meg ezt a move-t és blank riveren blöff AI megy, amit nyilván callolunk.

Amennyiben a korábbi handekből azt láttad, hogy a nut közeli lapokat aggro pot betekkel lépi meg, akkor crying foldolnék.

Ez pont egy olyan szitu, amikor az enemyt játsszuk meg, nem a handünket.

Még annyi, hogy ha enemy postflop aggro, akkor floppon pot felett hívtam volna(210 kb), a drawk miatt, mert sokan callolják ezt gotshotokkal. A turn cardtól független beteltem volna tovább, hogy ne szoríthasson ki a kasszából az ilyen moveokkal.

Kíváncsian várom a végét, remélem még 2010-ben beteszed :)

GL!

Épp indultam de mivel ilyen szépen kérted elővakartam:D

Amugy hasonlóan gondolkodtam én is elég aggro volt ahhoz hogy ráblöfföljön turn kártyára plusz ez a potbet nekem nem sok mindent adott elő két párt, szet inkább check back vagy valami vékony bet, 5ös hasonlóan nem sok értelme lenne potbetnek sorral.

Szóval adtam és ez volt a terv minden riveren:
weaktight | Hand | KAo - No Limit Holdem Tournament

Utólag kicsit neccesnek éreztem turn játékot nemcsak azért zavart mert buktam..

Köszi a választ és Boldog Új Évet mindenkinek!!!!!!!!!!!

Orang3J3ws99
Válasz Krono kommentjére
2010. dec. 31. 19:26

Ha 30-40 BI-om van az adott limitre, akkor elég idegesítő, hogy hiába teszem be elölről, meg +EV meg minden, de nem jönnek a $$$. :S Micro limiten ez még idegesítőbb, hiszen eléggé lehangoló napi 6-7$ plusszal vagy mínusszal zárni, kb párszáz ft-os órabérért. Sucks az egész. :)

60-nál visszalépnék. 30-40 az kimondottan qrvára kevés...

Orang3J3ws99
Válasz charg25 kommentjére
2010. dec. 31. 19:48

Orang3J3ws99, te hogy oldod meg, hogy munka után képes vagy még letolni 15 db-ot? 1 asztalozol? Az kb. 3 óra.

Ezért játszottam decemberben qrvára keveset, mert nagyon kifáradtam. Most állok át a hajnal 3-6-ig játékra. Aztán megyek dolgozni, este 8-9 között lefekvés.

Amennyiben komolyabb pénzt akarok keresni, fejlődnöm kell, amihez játszanom kell. Én komolyabban szeretnék foglalkozni a pókerrel 2011-ben, vagyis szeretnék ebből megélni. Ehhez havi 5 K profit kell nekem. Csak így érhetem el, ha "megfizetem az árát"!

Krono
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2010. dec. 31. 20:02

60-nál visszalépnék. 30-40 az kimondottan qrvára kevés...

6$ turbora elég :) Itt azért nincsenek akkor swingek max 6-7BI

Orang3J3ws99
Válasz Krono kommentjére
2010. dec. 31. 20:13

6$ turbora elég :) Itt azért nincsenek akkor swingek max 6-7BI

6-ra igen. Azonban a lelki nyugalmamhoz kell a nit BRM. Így nem érdekel, ha bukok néhány 70-30-t.

Jonas 77
Válasz Sword84 kommentjére
2011. jan. 1. 16:33

Azért ilyen limiten nem kéne 15-20 buyines kilengéseknek gyakran előfordulni..... eléggé gyenge hozzá a mezőny......

Igazad van elméletileg, mégis ez történt. Szép sorozatban buktam a 80/20-akat az agyhalottak ellen, az első 2 down pure bad luck volt, a harmadik végén már tilteltem is :(

És a slusszpoén hogy pont ott léptem szintet és minden ok lett egyből. Azóta lement jó pár száz meccs és nem volt hasonló down, csak a szokásos -5bi-s swingek.

Élő ügyfélszolgálat