Sziasztok!
Segítségeteket kérném egy értelmezési problémában. Pontosabban szerintem csak én nem látok tisztán, más aki már régebbóta használ HMet biztos vágja a dolgot. Arra lennék kíváncsi, hogy a HU SNG listájánál a $EV Wont hogy is kellene értelmeznem. Amennyit értek hozzá, annyit kiszűrtem, hogy ez nagyjából annyit tesz, az adott partiban mennyiben játszottam helyesen. 6$os tétnél a nyerhető összeg 11.5$, mekkora az az EV érték amely elfogadható? Vagy megfordítva a kérdést, mekkora az érték amikor bénán játszottam. Remélem értitek mire akarok rájönni. Mikor lehetek nyugodt, hogy jól játszottam?
Előre is köszönöm, hogy segítetek megvilágosodni.
Köszönöm a választ. A zöld vonalam sajnos eléggé a piros alatt van, de még nem beszélhetünk hosszú távról, szóval ez nem zavar. Csak az egyes meccsek EVjét nézem, próbálom eldönteni jól játszottam-e, vagy csak szerencsés voltam. Ezek szerint ha az EV 5.75$ felett van, akkor voltam "ügyes". De gondolom ez az érték nem csak a preflop allin szituációkat összesíti, mert van amikor elég ellentmondásos a dolog, mikor a preflop szitukban én vagyok elől, a meccs $EVje mégis azt mutatja, hogy nem voltam elég jó.
Ezek szerint ha az EV 5.75$ felett van, akkor voltam "ügyes". De gondolom ez az érték nem csak a preflop allin szituációkat összesíti, mert van amikor elég ellentmondásos a dolog, mikor a preflop szitukban én vagyok elől, a meccs $EVje mégis azt mutatja, hogy nem voltam elég jó.
Ha már HM...
HM antitálentum vagyok :)
Az érdekelne, hogy a grafikon fül alatt be lehet állítani a "show luck adjusted winnings" - vagy valami ilyesmit.
Ez a kis piros vonal az jelzi, hogy mennyit nyertem szerencsével?
Ha a zöl vonal alatt van, akkor szerencsés vagyok, ha fölötte, akkor meg antiszerencsés?
Egyébként nektek hogyan kezdődött a hónap? Nem akarom elhinni, hogy kb szétnyerem magam (THX PS) és 68 % ITM-t produkálok...
Nálatok mi a helyzet?
Köszi, most világos.
Orange: szerintem az az EV grafikon, amit mondasz.
Idén nekem is jól megy, ITM 63%, igaz kemény 27 db-ot játszottam, de remélem ez nem csak az új évi szerencse, hanem a fejlődés jele is.
@Orange: Szép bukósorozattal indult az újév, -6 beülő :(
27T szivárvány boardon KK-val nem tudom lenyomni a KTo-t meg ilyenek.
Ma fogom visszanyerni kamatostul :D
Jonas Bro: Ne is foglalkozz vele! Van ilyen, a végén úgy is Nálad lesz a pénz!
Ani25: Thx, ezek szerint pár szá dollárral EV fölött vagyok :) Yeah!
Ha már HM...
HM antitálentum vagyok :)
Az érdekelne, hogy a grafikon fül alatt be lehet állítani a "show luck adjusted winnings" - vagy valami ilyesmit.
Ez a kis piros vonal az jelzi, hogy mennyit nyertem szerencsével?
Ha a zöl vonal alatt van, akkor szerencsés vagyok, ha fölötte, akkor meg antiszerencsés?
Egyébként nektek hogyan kezdődött a hónap? Nem akarom elhinni, hogy kb szétnyerem magam (THX PS) és 68 % ITM-t produkálok...
Nálatok mi a helyzet?
Az 500-as HU-n is csal majd az RNG, csak általában a fishek oldalán. :(
Az a durva, hogy kb 2000 HU-óta vagyok EV felett. Ebbe csak az FTP-s 3-400 rondított bele, akkor már közeledett a zöld a piroshoz, de a PS ismét szétnyitotta a rést. :))
Szerinted 23 $-ról érdemes 34.5-re átlépni, ha megvan a roll esetleg 57,5-höz?
Még csak elméleti kérdés!