Hello!
Most ismerkedem a HUSnG-vel. A kérdéseim hogy ha használtok programot akkor mit, hány asztalon,+1 ftp 1$-os sng-kon mekkora swingek lehetnek?
Előre is köszönöm!
Hello!
Most ismerkedem a HUSnG-vel. A kérdéseim hogy ha használtok programot akkor mit, hány asztalon,+1 ftp 1$-os sng-kon mekkora swingek lehetnek?
Előre is köszönöm!
Hello!
Előre is köszönöm!
Köszönöm nektek!
Mivel még most ismerkedem a játékkal egy sideroll-t akarok csinálni Ftp-n. Eddig lejátszottam 4 normal HU-t abból 3-at nyertem. Normált fogok játszani ha ott kisebbek a swingek. Egyenlőre nem akarok "komolyabb" összeget befektetni, pár $-ral kezdem, és remélem nem rögtön down-nal :) Ha elfogy a zseton ftp-n, de úgy érzem menne a heads up, akkor a cash game rollomból játszok. Hány BI-nél szoktatok szintet lépni?
Szerintem ha bízol benne hogy jó a játékod, nem tiltelsz és MINDIG visszalépsz időben akkor meg lehet kockáztatni 50-60 beülővel a szintlépést hogy gyorsabban eljuss 10-20$-os tétre. Én 80-100-at tartom biztonságosnak, de én turbót játszom.
Ha kicsit is komolyan szeretnél foglalkozni a műfajjal akkor javaslom hogy ne tölts sok időt 1$-on, egyszerűen megesz a rake. Nyilván ez főleg roll kérdése.
Szerintem ha bízol benne hogy jó a játékod, nem tiltelsz és MINDIG visszalépsz időben akkor meg lehet kockáztatni 50-60 beülővel a szintlépést hogy gyorsabban eljuss 10-20$-os tétre. Én 80-100-at tartom biztonságosnak, de én turbót játszom.
Ha kicsit is komolyan szeretnél foglalkozni a műfajjal akkor javaslom hogy ne tölts sok időt 1$-on, egyszerűen megesz a rake. Nyilván ez főleg roll kérdése.
Szerintem semmi.
Én 5$-on kezdtem starson, majd 11 és most 23$-on vagyok. A 3 szint között nem volt nagy különbség, mindenhol a mezőny 80%-a stabil bukó. 1$-on ez gondolom inkább 90%, kb ennyi lehet.
Szerintem semmi.
Én 5$-on kezdtem starson, majd 11 és most 23$-on vagyok. A 3 szint között nem volt nagy különbség, mindenhol a mezőny 80%-a stabil bukó. 1$-on ez gondolom inkább 90%, kb ennyi lehet.
Szerintem semmi.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném egy értelmezési problémában. Pontosabban szerintem csak én nem látok tisztán, más aki már régebbóta használ HMet biztos vágja a dolgot. Arra lennék kíváncsi, hogy a HU SNG listájánál a $EV Wont hogy is kellene értelmeznem. Amennyit értek hozzá, annyit kiszűrtem, hogy ez nagyjából annyit tesz, az adott partiban mennyiben játszottam helyesen. 6$os tétnél a nyerhető összeg 11.5$, mekkora az az EV érték amely elfogadható? Vagy megfordítva a kérdést, mekkora az érték amikor bénán játszottam. Remélem értitek mire akarok rájönni. Mikor lehetek nyugodt, hogy jól játszottam?
Előre is köszönöm, hogy segítetek megvilágosodni.