@Orange: Szép bukósorozattal indult az újév, -6 beülő :(
27T szivárvány boardon KK-val nem tudom lenyomni a KTo-t meg ilyenek.
Ma fogom visszanyerni kamatostul :D
Szerinted 23 $-ról érdemes 34.5-re átlépni, ha megvan a roll esetleg 57,5-höz?
Még csak elméleti kérdés!
ezt nem értem. De a szintlépés nem csak roll kérdés, akkor lépek szintet ha úgy gondolom a tudás is megvan, viszont akkor kevesebb rollal is megteszem, ugyanakkor hiába nagy a roll ha a ROI nem elég nagy ahhoz hogy a magasabb varianciát elviselje a roll.
Az EV-hez még csak annyit hogy a HM 1.11.05d verziója rosszul számolta az EV-t a HUSNG-knél. Frissítés után érdemes újra importálni új DB be mert magától nem javul meg és lehetnek nagy meglepetések. Csalt lefele fölfele egyaránt, de én úgy éreztem hogy összességében magasabb EV-t számolt mint ami a valóságos volt.
Nálam a szintlépés legalább annyira roll kérdése, min tudás. 23-t verem úgy érzem, de a rollom még nincs meg 57.5-höz. Szvsz megállnám ott is a helyem, de 100 BI alatt nem lépnék feljebb. Csak eljátszotam a gondolattal...
Letöltöm este az új verziót, azonban az újraimportálás már bajos, mert ennyire nem értek hozzá. Win7-re kb 6 órámba fájt összehozni. Persze akkor még nem volt erről topic...
Annak örülök, hogy csalt, mert megijedtem, hogy ennyire szerencsés vagyok...
félreértettél, általában pechesebbnek mutat mint a valóság, nézz a képre, 70% a van a 22-nek.
Új DB meg 1 perc.
BD management/new DB/import from folder aztán mehessen az egész hmarchive
érdemes megcsinálni hogy valós képek kapj a játékodról
a szintlépés, meg sztem ha nem ülnek rád a regek, magyarul csak fissekkel játszol akkor már 60-70 BInel simán mehet.
Orang3J3ws99
50 $-ra szerintem is tárazz be minimum 100 beülőt, pláne mivel turbót játszol.
Endgameben szerintem már csak BE körül lehet hozni azon a szinten, mivel még a fish ellenfelek is tisztában lesznek a Nash-el és a Sage-el.
+ A ROI-d csökkenésével is számolj.
Azért 50$-on is csak akadnak igazi hamisítatni aggrofish-ek, ebben biztos vagyok. Mikor nézegetem az ellenfeleket prolabs-on gyakran látom hogy össze-vissza ugrálnak 10-100$ közt, akár egy napon belül.
Ez főleg 2 típus:
a) MTT-ben nyerő és csak funból vagy a jóég tudja miért nyom husng-ket. Bankroll kb végtelen.
b) Sima gyalog aggro milliomos, nem ismer sem Istent sem ember, csakazériskiblöffölek 27o-val típus
Ami feljebb gondolom sokkal nagyobb szerepet kap az az ellenfélválasztás.
Napi fejtoro ;)
Kedves overaggro olasz ellenfelet sikerult szereznem ;) Nagyon ugyesen megszabadidott nemi zsetontol korabban mikor leesett a sora 5. utcan az en K set-em elleneben. Az alabbi line-t olyan 95%-ban alkalmazta, es eleg kellemes kis flop jott, gondoltam van nemi fold equity-m.
Kerdesem: szerintetek hany szazalekra teheto a fold equity, ha feltetelezzuk, hogy ellenfelunk semmi modon nem kapcsolodott a flophoz :)
Full Tilt Poker $6 + $0.25 Heads Up No Limit Hold'em Tournament - t20/t40 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: t2100 52.50 BBs
Hero (BTN/SB): t900 22.50 BBs
Pre Flop: (t60) Hero is BTN/SB with Q 7
Hero raises to t80, BB calls t40
Flop: (t160) J J A (2 players)
BB bets t160, Hero raises to t820 all in, BB says "Cosa devo fare ora?"
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy szerintetek melyik a legjobb hu fajta??(Melyiket éri meg játszani szerintetek?)
FTP-n játszok egyébként. Eddig Super turbókat játszottam 0,95+5c$-eseket.
És Tudnátok ajánlani valamilyen stratégiát ezekhez??(vagy olyan oldalt)
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni hogy szerintetek melyik a legjobb hu fajta??(Melyiket éri meg játszani szerintetek?)
FTP-n játszok egyébként. Eddig Super turbókat játszottam 0,95+5c$-eseket.
És Tudnátok ajánlani valamilyen stratégiát ezekhez??(vagy olyan oldalt)
Köszönöm szépen.