Orang3J3ws99
Válasz delfinkutya kommentjére
2011. jan. 7. 18:01

DK-nak és Jonasnak ment excelben a tegnapi...

delfinkutya
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. jan. 7. 18:12

DK-nak és Jonasnak ment excelben a tegnapi...

ha átdobod a PS - PA nick megoldókulcsát is (nem mindenkit tudok beazonosítani), akkor átírom egy köznyilvános ranglistává és publikálom itt a fórumon. Meg akkor megcsinálom a teljes verseny excell táblázatát is, ami az eredmények ismeretében számolja a pontokat.

charg25
2011. jan. 8. 12:36

Stopwint, stoplosst mennyire érdemes belőnni turbónál?
sokszor elverek 10bit is ha nagyon nem adja, de ilyen +5-7bi felett se szokott már több összejönni naponta.

delfinkutya
Válasz charg25 kommentjére
2011. jan. 8. 13:12

nálam a -3 +3 jött be. Sajnos stopwin is kell tartanom, mert +3 után elkezdek morfondírozni, hogy mindjárt jól levernek. Ilyenkor a szünet, ha van időm folytatni cca. 10-15 perc.

GL

Orang3J3ws99
2011. jan. 8. 13:51

DK@

Asszony megnézte a merge-t. Az RB-t nem írják sehol... Tegnap játszott 3 db-t, mikor várható szerinted a rakeback?

cincinatus
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. jan. 8. 15:02

charg25

Turbónál szerintem a játék jellege miatt kicsit magasabbra érdemes belőni a stop losst. Szerintem olyan -5 tűnik megfelelőnek. Utána már szinte mindenki tiltel.

A stop win meg nagyon egyén + egyéb körülmény (pl. fáradság, kedv, idő) függő.

delfinkutya
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 8. 16:05

@Orang

nézze meg a cashier/history vagy a playeradmin/rakebackreport oldalakat. Küldik ezek szépen minden játszott nap után másnap.

GL (csak engem ne bántson:) )

mrj
2011. jan. 8. 17:50

stop/win loss helyett ajánlom inkább hogy ne nézzétek a HM-et session közben és igyekezzetek nem figyelni hogy hogyan álltok. Nagyon sokat segít.
Sokkal nehezebben kerül tiltre az ember ha nem foglalkozik a rövid távú eredményekkel.

Azt hogy az ember kezd eltérni az A game-től nem a win/loss alapján kell észrevenni hanem jelekből amik erre utalnak mint pl:
- gyorsabb döntések mint általában (ez nagyon sok embernél az első jele a tilt kezdetének)
- behullott a fissnek (esetleg többször) és ahelyett hogy a lapunkat/boardot/pozíciót/ellenfelet értékelnénk, és azt játszanánk inkább a pechesen elvesztett zsetonokat akarjuk visszanyerni
- fáradtság, többször nem figyeltünk olyan körülményre amire frissen igen. Régen nem 3beteltünk, ennek ellenére sem 3betelünk lap nélkül, kezdünk autopilot módba állni

Attól hogy nyertünk/vesztettünk néhány játékot meg nagy hiba otthagyni egy +EV játékot, abban az esetben ha nekünk az továbbra is +EV.
Habár én többségében super turbo-t játszom ahol messze a legtöbb rematch van, de rendszeresen előfordul 5+ games, de időnként sokkal több is. Ezek rendszerint úgy alakulnak hogy a fiss rush-al indul, és megszokja hogy neki csak a call/raise gombot kell nyomkodni és a riverig nála lesz a best hand. Aztán mikor fordul, sokszor akkor declineol csak mikor az atom tilt miatt 10 BI-t bukik zsinórban, vagy lenullázza a winningjét általában messze EV fölött futva. Nem ritka a 30-60 játékos session sem ugyanazon ellenfél ellen.
Csatolva egy ellenfél grafja az ő szemszögéből

charg25
Válasz mrj kommentjére
2011. jan. 8. 17:55

mrj, mennyit tolsz ezekből le/nap?

mrj
Válasz charg25 kommentjére
2011. jan. 8. 18:36

mrj, mennyit tolsz ezekből le/nap?

mostanában kevesebbet, mert más is játszom mellette, de amikor csak ezeket játszottam akkor napi 50-70 volt a std mennyiség. 1 asztal

Élő ügyfélszolgálat