Valami büdös aljadék dolog ami most megy PS-en.
Többezres mintán 57% ITM-es reg most callolta le a 3bet pushomat 15/30-on KT-vel. WTF??? Nyilván a TT nem volt elég ellene megint. Ez csak 1 példa, de erről szól az egész napom... Hörr...
Vagy ez jó játék csak én nem tudok róla? :)
Legyen már köv csütörtök, már szeretnék végre értelmes ellenfelekkel játszani....
Pozitív viszont hogy félelmetes micsoda agyhalottak vannak a 10,5$-os knockout tornán, egészen hihetetlen a mezőny. Ajánlom mindenkinek.
Visszaléptél 1-et Jonas, vagy hogy megy amúgy, valami változás? Bár a mostani hsz-ből ítélve nem úgy néz ki!
Stem a PS nem kívánt hatással van a bioritmusodra.
Enemy elég aggro volt, pre SB-n folyamatosan betelt. A játékunk az volt, hogy postflop callolom a cbetet és turn check behindol AIR-el, amit én river bettel elvittem. Elég agyrém volt...
Nem szoktam ilyeneket betenni, de esküszöm sajnálom csórikámat. A hand után azon vitatkoztunk, hogy miért adtam meg a flop betet. Persze nem a GS + backd. FD miatt, hanem a history miatt is.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$33.00+$1.50
Stacks:
SB Mejwon (1,575)
BB Hero (1,425)
Blinds: 25/50
Pre-Flop: (75, 2 players) Hero is BB :th: :kh:
Mejwon raises to 150, Hero calls 100
Flop: :qh: :9s: :as: (300, 2 players)
Hero checks, Mejwon bets 200, Hero calls 200
Turn: :jh: (700, 2 players)
Hero checks, Mejwon goes all-in 1,225, Hero says "sry bro", Hero goes all-in 1,075
River: :tc: (3,000, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 3,000
Hero shows a straight, Ten to Ace
:th: :kh:
Mejwon shows two pair, Aces and Queens
:qc: :ah:
Hero wins 2,850 (net +1,425)
Mejwon collects 150 (net -1,425)
Orange,
Vigyázz ezzel a "sorry bro"-val. Ez olyan mint mikor valaki flopon beírja hogy gg.
Mindig esik a 2-4-6 out riverre. :)
History miatt érthető a hand teljesen.
@Alessio: Ilyesmik vannak mint fent Orange-nak csak nem tudom behúzni őket. Játékkal szerintem nincs gond, szinte mindig elölről teszem be, csak egyszerűen megkaptam a szopóálarcot és most viselem amíg PS le nem veszi. Legalább majd tanulom a tiltkezelést, mást úgysem tudok csinálni. A nagy kihívás az hogy az embernek legyen kedve leülni és játszani + ne is tilteljen.
Ma 3x floppoltam sort ami ott be is került, egyet sem sikerült behúzni (főlépár, 2 pár illetve, TPTK ellen), kettőből full, egyből szín lett riverre. Elég sick...
Azért van remény, mai summary:
Lement 17 meccs, 2 db 11,5$-on, többi 23$-on, eredmény: +3,5$ Yeeeeah!!! :D :D :D
@Orang
nézze meg a cashier/history vagy a playeradmin/rakebackreport oldalakat. Küldik ezek szépen minden játszott nap után másnap.
GL (csak engem ne bántson:) )
Hu Sng
Sziasztok!
Hamarosan, szeretném megkezedni a HU sng pályafutásom, kezdésként a PS-en a 6.25ös turbón, indítanám el a dolgot. 80 beülővel dolgoznék. Nos az induláshoz, vki esetleg nem tudna mutatni pár jó coaching oldalt esetleg vmi tippet,hasznos tanácsot adni? Előre is köszi. Szerintetek verhető ott a mezőny?
Mi a nicked a mergen?
Sziasztok!
Hamarosan, szeretném megkezedni a HU sng pályafutásom, kezdésként a PS-en a 6.25ös turbón, indítanám el a dolgot. 80 beülővel dolgoznék. Nos az induláshoz, vki esetleg nem tudna mutatni pár jó coaching oldalt esetleg vmi tippet,hasznos tanácsot adni? Előre is köszi. Szerintetek verhető ott a mezőny?
Kérdeznék:
Ellen átlagos játékosnak tünik. kb 20 hand után elkezd pusholgatni 10/20on. Az egymást követő 2. pushnál AQo-t kapok. Mi legyen?
Mondjon már nekem valaki egy alap 3bet range-et. Milyen ellenfelek ellen érdemes air-rel 3betelni? 11.5$-n ált callolnak, utána float. Emiatt nem látom értelmét.
Max fit or foldot játszók ellen.
Kicsit nitnek érzem a játékom..
Alap 3-bet range:
99+, AJo+, KQo
Micro és alacsony téten felejtsd el a blöff 3-betet, csak a value 3-bet játszik, mert legtöbbször nem tudják, hogy dobniuk kellene és lecallolnak (vagy rád tolják) emiatt sok EV-t vesztesz.
Ha pedig folyamatosan pushol AQo snap call.