1.: El nem tudom képzelni mi visz embereket, hogy j7o-val játszható normál stackméretnél elmenjenek AI-ig. Nyilván behúzza a 88 ellen, de mire gondolt mikor rányomta?
2.: Lapozgatom-nézegetem az elmúlt napok HH-it. Arra jöttem rá, hogy egy csomószor a balszerencsére fogom a vereséget, mondván "behúzta a k...ög a 3 outját riveren". Ez nyilván így is van, viszont a kérdéses leosztások előtt én is olyan ordító f...ságokat csinálok, hogy öröm nézni. Nos, nyilván nem fedeztem fel a spanyol viaszt, de azért ezen morfondírozok. Meg gondoltam leírom, a többi, hozzám hasonló fish-nek okulásul.
Sziasztok!
Bocs hogy ide teszem a handet énis HuSNG-t tolok csak tettem egy shot ot NL50 re és nem akarok ezért külön topikot nyitni.
weaktight | Hand | QAo - $0.25/$0.50 No Limit Holdem
PRE,sztem elég standard floppon is.
Turn?
Álltalába betelni szoktam még mivel azért nálam is van egy FD ami nemis rossz meg talán még egy gyöngébb Q tól kapok valuet.
Riveren a check az inkább egy blöff indukálás volt,de hát behúztam magam.
Riveren ez dobó?
HM szerint ez a hand -EV...
weaktight | Hand | AA - $20/$40 No Limit Holdem
Lehet, hogy valami beállítás rossz?
Remélem el fér itt ez a kép. Imént ahogy böngésztem, ebbe az éppen folyó küzdelembe botlottam bele. Volt még 1 az "csak" ~ 1/3ad ennyi ideje tart.
Kérdezném tőletek, hogy hosszú távon ez profitábilis műfaj?
Amennyibenvan hozza idegrendszered es turelmed, akkor igen!
dfecco23
Állítólag 20-30 % ROI-t lehet vele hozni, persze ha bírod a fizikai és lelki küzdelmet is:)
Pedro83
A HM EV kalkulátora a rossz. Nekem is volt olyan, hogy amikor extrém nyerési esélyem volt (97% + 3 % a splitre) akkor a EV fele alatt kaptam.
7 óra 44 perc után véget ért a küzdelem :( :D Valahol lehet találni arról infót, hogy mi lehetett a leghosszabb online HU game? Kíváncsi lennék rá.
7 óra 44 perc után véget ért a küzdelem :( :D Valahol lehet találni arról infót, hogy mi lehetett a leghosszabb online HU game? Kíváncsi lennék rá.
Keress ebben a topikban rogyion hsz-eire, ő letolt jó néhányat ezekből. Lett betéve pár nagyon durva grafikon is nbi-t játszó regekről... Nyílegyenesen tartanak felfelé.
ha jól értem itt 200 BB-vel indultok fejenként, a vakok pedig nem emelkednek?
ez nagyon agyhalott. nekem már a sima deepstack is durva volt, mikor
félrenyomtam reg-nél. azóta jól be van állítva a szűrő...