Nekem is megvolt a misreg és utána szűrő finomhangolása :))
Asszem 40-50 percig tartott, de annyira tele volt a tököm hogy én emeltem a vakot. 10 perc után bet 100 minden hand, utána 200, 300....
De behúztam! :D
nincs vélemény a fentebb belinkelt handemről?
Nekem is megvolt a misreg és utána szűrő finomhangolása :))
Asszem 40-50 percig tartott, de annyira tele volt a tököm hogy én emeltem a vakot. 10 perc után bet 100 minden hand, utána 200, 300....
De behúztam! :D
Sziasztok!
Bocs hogy ide teszem a handet énis HuSNG-t tolok csak tettem egy shot ot NL50 re és nem akarok ezért külön topikot nyitni.
weaktight | Hand | QAo - $0.25/$0.50 No Limit Holdem
PRE,sztem elég standard floppon is.
Turn?
Álltalába betelni szoktam még mivel azért nálam is van egy FD ami nemis rossz meg talán még egy gyöngébb Q tól kapok valuet.
Riveren a check az inkább egy blöff indukálás volt,de hát behúztam magam.
Riveren ez dobó?
oké köszi.
ellen elég weak volt a betsize visszanézve nekem is kevésnek tűnik.
Holdem Manager statok
Sziasztok!
Most kezdem husng-ket tolni. Azt szeretném megkérdezni, hogy a HUD-dal milyen statokat érdemes kiíratni?
Most alapbeállításon van, de gondolom a hu speciálisabb beállítást kíván.
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Most kezdem husng-ket tolni. Azt szeretném megkérdezni, hogy a HUD-dal milyen statokat érdemes kiíratni?
Most alapbeállításon van, de gondolom a hu speciálisabb beállítást kíván.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Ami fontos az a VPIP és pfr külön sb-re és bb-re. Agresszió frekvencia utcákra lebontva, contbet, fold to contbet went to showdown, 3bet, fold to 3bet, bb-méret, check-raise.
Sztem ezek a legfontosabbak, de persze még tehetsz bele 1-2 dolgot.
PT-nél: Configure - Configure HUD és itt a stats fül. A HM-nél nem tudom, olyan nincs nekem.
PT-nél: Configure - Configure HUD és itt a stats fül. A HM-nél nem tudom, olyan nincs nekem.