Holdem Manager-rel kapcsolatban érdekelne, csak hülye voltam és elfelejtettem beleírni a hsz-be:-)
HUD options/Player Preferences, ha pedig a popup ablakokon is szeretnél módosítani akkor HUD popup configuration ugyanitt.
Ezeket az adatokat szeretném kiíratni játék közben a HUD-al: VPIP és pfr külön sb-re és bb-re. Agresszió frekvencia utcákra lebontva, contbet, fold to contbet went to showdown, 3bet, fold to 3bet, bb-méret, check-raise.
Ezt most hol tegyem meg? A Player preferences-nél vagy a HUD popup configuration-nál?
Elnézést, ha hülye kérdés, de most kezdtem HM-et használni és még nem nagyon megy a téma...
Player Preferences.
A bal oldali oszlopban tudsz rákeresni a cuccokra (VPIP-nél pl. a kis "+"-ra kell kattintani, hogy el tudd érni az sb és bb értékeit) és a nyilakkal átmozgatni a jobb oldaliba, ami abban van azt fogja a HUD megjeleníteni. Ami már jobb oldalon van és nem kell azt tudod törölni, olyankor visszateszi bal oldalra.
Kezdőként a HUD popup configuration még nem annyira lényeges, szóval ráérsz vele később foglalkozni.
Ha tudsz angolul javaslom a Holdem Manager hivatalos oldalán lévő útmutatást/tutorialt/FAQ rovatot, sok kérdésre válasz ad.
Aki hajlamos elhinni összeesküvés elméleteket az ne játsszon HU-t...
Én nem vagyok fogékony az ilyesmire de az előbb aláírtam volna bármilyen papírt amin ez áll: a superuserek léteznek!
No mind1, pár csúnya szopótól eltekintve úgy tűnik hogy megtört az átok, ebben már sikerült többször is +ban zárnom napot. Scream hoooooold!!!!
Aki hajlamos elhinni összeesküvés elméleteket az ne játsszon HU-t...
Én nem vagyok fogékony az ilyesmire de az előbb aláírtam volna bármilyen papírt amin ez áll: a superuserek léteznek!
Mákoltam:)
De végülis cooler szitu volt. ezt a két párt nemigazán dobtam volna.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB Hero (1,580)
BB KeriSableFTW (1,420)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is SB :3c: :qc:
Hero calls 10, KeriSableFTW checks
Flop: :qh: :3h: :8c: (40, 2 players)
KeriSableFTW checks, Hero bets 20, KeriSableFTW raises to 60, Hero calls 40
Turn: :4c: (160, 2 players)
KeriSableFTW bets 120, Hero raises to 380, KeriSableFTW goes all-in 1,340, Hero calls 960
River: :kc: (2,840, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 2,840
Hero shows a flush, King high
:3c: :qc:
KeriSableFTW shows two pair, Queens and Eights
:qs: :8h:
Hero wins 2,840 (net +1,420)
KeriSableFTW lost 1,420
K873 boardon AA val egy akkora potnál mint a stekked, egy büdös Cs ellen ti mit csináltod???
Gondolom mindenki fogja és beteszi
KT vel TT34Q boardon? elfogadtok egy fisstől egy CR allint? Amikor már kb 600 al vergődik???
Gondolom el
Kurvára elegem van folyton úgy kerülök allin, hogy simán felül értékelem magam és kiderül hogy a köcsög fissek ellen kevés az over, meg a K kickeres TTT...
Ez utána átmegy más partiba, ahol meg fosok betenni....
Titeket is frusztrál, ha a 88 otokra folyton 3 overt kaptok???
A jó kurva életbe mi folyik itt az FTP-n????
csak beírtam, hogy mákoltam egyet. azután 11(!) -et vesztettem egymás után. ty. amiből csak egy volt tilt.
Első handben j8o val preflop calloza az allinemet. simán veri az ak-t. Négyszer esett le ellenem stackért a flush. Én kétszer toltam be flush+sorhúzúra, blank blank. imádom.
nem is értem miért csináltam....
Álomfloppot kapok a TT -re, erre csak megadok majd scary cardon all-in megyek. Blöffbe fordítom a lapom. Floppon betolni oszt csókolom. Ha magasabb pár van akkor gg.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$22+$1
Stacks:
SB Hero (1,490)
BB 9Token9 (1,510)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 2 players) Hero is SB :th: :ts:
Hero raises to 80, 9Token9 raises to 240, Hero calls 160
Flop: :8d: :8s: :7s: (480, 2 players)
9Token9 bets 290, Hero calls 290
Turn: :kc: (1,060, 2 players)
9Token9 bets 340, 9Token9 says "nekem sincs nagy szériám", Hero goes all-in 960, 9Token9 calls 620
River: :kd: (2,980, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 2,980
9Token9 shows a full house, Kings full of Eights
:kh: :ad:
Hero shows two pair, Kings and Tens
:th: :ts:
9Token9 wins 2,980 (net +1,490)
Hero lost 1,490
szép volt orangj :)